Bonuspunten sparen en uitgeven

Bij iedere aankoop van een niet-afgeprijsd product in de winkel of op downtown.nl spaar je bonuspunten. Voor iedere Euro die je hieraan uitgeeft spaar je 1 punt. En 20 punten kun je inruilen voor 1 Euro korting. Oftewel je spaart 5% van je bestelling op als korting op een volgende bestelling.

Bonuspunten ontvangen
De punten spaar je alleen als je een account hebt aangemaakt op downtown.nl of in de winkel en worden vanaf dan automatisch aan je account toegevoegd of er vanaf gehaald. Bij ieder product staat hoeveel punten je spaart en in je account kun je zien hoeveel punten je met eerdere bestellingen hebt gespaard. Producten die al zijn afgeprijsd zijn uitgesloten bij het sparen van punten.

Ook wanneer je in de winkel spullen koopt spaar je hiervan je bonuspunten op!

Bonuspunten inwisselen
Wil je de punten inwisselen? Dat kan wanneer je inlogt en naar je winkelwagentje gaat. Onderaan je lijst met producten vind je een slider waarmee je de punten kunt inwisselen.

Ben je in de winkel? Vraag dan even of je nog punten hebt en dan kun je ze ter plekke meteen inruilen voor korting.

Je kunt bonuspunten inwisselen voor een korting van maximaal 50% t.o.v. de originele verkoopprijs. Is een artikel al 20% afgeprijsd, dan kun je de korting aanvullen tot een totale korting van 50%. Is een artikel al 50% of meer afgeprijsd, dan kun je hierop geen bonuspunten meer inruilen.

Direct je bonuspunten checken?
Ga naar het bonuspunten overzicht in je account. Ben je in de winkel? Vraag dan vooral of je nog punten hebt staan, dan zoeken we het meteen na.

Heb je nog vragen over onze bonuspunten? Neem dan contact met ons op!