Knie of pols bescherming kopen

Polsbescherming bij het snowboarden lijkt voor veel mensen niet noodzakelijk maar het kan zomaar het verschil maken tussen een gebroken pols of een kneusing. Schuif je vaak tijdens een val op je knieën of rij je veel park? Dan is een knie beschermer een fijne toevoeging aan jou bescherming.

Filter
Demon Zero RF D3O kniebeschermersDemon Zero RF D3O kniebeschermers
Demon Zero RF D3O kniebeschermers
Deze Knie beschermers van Demon zijn gemaakt met gerecycled D3O materiaal als beschermende laag. Perfect beschermd zonder schade voor het mileu. Comfortabele Knie beschermers voor iedere snowboarder en moutainbiker, zowel dames als heren.

€ 59,95*
Dakine Wristguard handschoenen met polsbeschermingDakine Wristguard handschoenen met polsbescherming
Dakine Wristguard handschoenen met polsbescherming
Zwakke polsen en wil je liever geen losse polsbeschermer onder je handschoenen of want? Dan is deze Dakine handschoen met poslbeschermers een optie. De harde plaatjes zitten zowel aan de buitenkant als bij je handpalm en zijn uitneembaar.

€ 79,95*
Dakine Wristguard polsbeschermersDakine Wristguard polsbeschermers
Dakine Wristguard polsbeschermers
Deze polsbeschermers van Dakine draag je onder je handschoenen of wanten, ideaal voor de mensen met zwakke polsen. Beter val je er niet op, maar als je ze nodig hebt dan bestel je ze natuurlijk op downtown.nl.

€ 29,95*
21.65 %
Demon Flex Wristguard polsbeschermersDemon Flex Wristguard polsbeschermers
Demon Flex Wristguard polsbeschermers
Niks zo vervelend als een hele vakantie last hebben van je polsen door die ene ongelukkige val. Zie hier Uw oplossing: Demon Flex polsbeschermers! Door hun compacte vorm passen ze in bijna elke handschoen.

€ 28,95* € 36,95*
Demon Cinch Wristguard handschoenen met polsbeschermingDemon Cinch Wristguard handschoenen met polsbescherming
Demon Cinch Wristguard handschoenen met polsbescherming
Koop hier handschoenen met polsbeschermers. Deze Demon handschoenen hebben uitneembare plastic plaat in de handschoenen verwerkt, waardoor je pols niet dubbel kan slaan. Uiteraard waterdicht, dus perfect voor snowboarders.

€ 94,95*
Demon Knee Guard Soft Cap Pro Kids KniebeschermersDemon Knee Guard Soft Cap Pro Kids Kniebeschermers
Demon Knee Guard Soft Cap Pro Kids Kniebeschermers
Deze kinder knie beschermers zijn gemaakt van een zacht materiaal waardoor ze minder in de weg zitten voor je bewegingen tijdens het snowboarden.

€ 39,95*
Amplifi MKX kniebeschermers black / turquoiseAmplifi MKX kniebeschermers black / turquoise
Amplifi MKX kniebeschermers black / turquoise
De MKX Knee heeft een naadloze, sokdunne 3D-gebreide hoes en het nieuwste MKX-pantser. Je zult de geweldige flex en het ademend vermogen opmerken - maar niet de hobbels.

€ 89,95*
33.39 %
Amplifi Knee Sleeve Grom kinder kniebeschermers blackAmplifi Knee Sleeve Grom kinder kniebeschermers black
Amplifi Knee Sleeve Grom kinder kniebeschermers black
De Amplifi Knee Sleeve Grom voor kinderen beschermt tegen stoten en kneuzingen. Lichtgewicht met flexystof en een scharnierende beschermer, hij past goed en is gemakkelijk aan en uit te schuiven.

€ 19,95* € 29,95*