Capita The Equalizer 142 snowboard

Hét high-end all mountain snowboard voor vrouwen en geïnspireerd door Jess Kimura. Het is een lekker speeld board waarmee je alle side hits kunt pakken, meters mee kan maken of de poeder in kunt duiken. Wil jij graag je snowboard niveau naar het volgende

€ 379,95*

% € 529,95* (28.3% bespaard)
Productinformatie "Capita The Equalizer 142 snowboard"

The Equalizer is geïnspireerd door Jess Kimura haar rijstijl van street tot backcountry. Dit board is speciaal ontworpen voor vrouwen die een high-end all mountain snowboard willen. Het snowboard heeft een speciaal ontworpen hybride camberprofiel voor enorme controle, dit laat jou nog beter snowboarden in verschillende condities.

Type: All mountain snowboard
Flex: 5.5 (uit 10)

Profiel: Alpine V1 Profile Camber
De Alpine V1 Profile is een mid-body camber met een platte tail en een reverse cambered nose. Dit zorgt voor veel pop en stabiliteit op dichte sneeuw, terwijl het zorgt voor meer float en stabiele landingen in diepe sneeuw.

Shape: Directional
Dit snowboard is directional, dat betekent dat de nose wat langer is dan de tail van het snowboard. Hierdoor rijdt het snowboard wat stabieler op de piste en heeft meer drijfvermogen in de poedersneeuw.

Kern: P2 Superlight Core™ 
Een extreem lichte en veelzijdige kern, kan goed tegen impact en heeft maximale pop.

Toevoegingen kern: Technora + Flax Boosters
De Technora + Flax Booster zijn superlichte, geweven matjes die in je base verwerkt zitten. Deze zorgen voor extra demping en nog meer pop in je board.

Topsheet fiberglass: Triax/Biax Holysheet™ fiberglass
De Holysheet™ heeft een hogere glas-tot-gewichtsverhouding dan normaal glasvezel, waardoor u een sterker en reactiever board kunt hebben zonder extra gewicht toe te voegen. Triaxal fiberglas is bovenop de kern geplaatst en Biaxal fiberglas eronder, waardoor een perfecte ride wordt gecreëerd, terwijl de kracht en duurzaamheid beter wordt.

Resin: Magic Bean™
Deze geavanceerde hars heeft een bio-inhoud van 60% hernieuwbare, landbouwkundige, onberwerkte grondstoffen. Deze hars is poppy, krachtig en extreem duurzaam. Magic Bean™ hars levert veel sterkere en stijvere eigenschappen op waardoor de dikte van de houtkern verminderd kan worden. Dit zorgt voor een lichter board terwijl je meer energie terugkrijgt.

Base: Quantum Drive™ Base
Harder, sterker en sneller. De Quantum drive base is een verbeterde Sintered base met een extra dichte en lichte moleculen dichtheid zodat de base extra extra snel wordt. Het houdt veel wax vast, dus hij gaat lang mee en is supersnel.

Merk "Capita"

Capita snowboards koop je in Den Bosch. Van de populaire DOA tot vreemde Springbreak boards, wij hebben de complete Capita collectie. Gemaakt in de klimaatneutrale Mothership fabriek met gebruik van de vooruitstrevendste technieken bieden Capita snowboards veel kwaliteit. Wil je er meer over weten, check dan hieronder of kom langs in de winkel.

Kleur: Blauw, Wit, Zwart
Geslacht: Vrouw
Snowboard maat: 142
Ervaring: Gevorderd
Snowboard shape: Camber
Rijstijl: All mountain

Verzenden

Standaard verzenden wij met DPD, maar je kan ook kiezen voor een van onze andere verzendopties. Hieronder vind je alle mogelijkheden, inclusief verzendtijd. De verzendkosten worden altijd vermeld in de checkout voordat je je bestelling afrond. Wil je meer weten over verzending, bekijk dan onze verzendpagina.

 Verzend methode Levertijd Verzendkosten
DPD ClassicNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €50,-
Pickup in de winkelNa bestelling ontvang je een mail dat je product(en) klaar liggen.
Je kunt je pakket ophalen tijdens de openingstijden van onze winkel.
Altijd gratis!
PostNLNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €5,-

Retourneren

Ruilen of retourneren mag. Je hebt 14 dagen de tijd om je artikel terug te sturen vanaf het moment dat je het ontvangt. Het artikel dat je retourneert moet compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, in de originele verpakking, met de originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. De kosten van de retourzending zijn voor de klant, het opsturen van een vervangend product, bijvoorbeeld een maat groter, is voor onze rekening. Wil je alles weten over retourneren? Kijk dan onze retourpagina.


International shipping and returns

We offer shipping through the whole of Europe. Shipping prices are automatically calculated in the checkout process and shown before you finalize your order. For an overview see our shipment page.

Returns have to be reported within 14 days of receival of your product. Returns will only be accepted when the product is unused and still in the original packaging with all original labels. The return shipment is paid for by the customer, in case of an exchange for a different size we will ship the new product free of charge. See our returns page for all information.

Meer producten van Capita bekijken

32 %
Capita The Navigator 158 snowboard
Capita The Navigator 158 snowboard

€ 339,95* € 499,95*
39.4 %
Capita Children of the Pow 140 snowboard
25.01 %
Capita Micro Mini 95 snowboard
Capita Micro Mini 95 snowboard

€ 149,95* € 199,95*
32 %
Capita The Navigator 161 snowboard
Capita The Navigator 161 snowboard

€ 339,95* € 499,95*
25 %
Capita Pathfinder 157 wide snowboard
Capita Pathfinder 157 wide snowboard

€ 299,95* € 399,95*
25 %
Capita Pathfinder 157 snowboard
Capita Pathfinder 157 snowboard

€ 299,95* € 399,95*
32 %
Capita The Navigator 164 snowboard
Capita The Navigator 164 snowboard

€ 339,95* € 499,95*
28.89 %
Capita Paradise 143 snowboard
Capita Paradise 143 snowboard

€ 319,95* € 449,95*
26.32 %
Capita Pathfinder Rev 157 Wide snowboard
36.37 %
Capita Spring Break Powder Racer 154 snowboard
23.11 %
Capita Storm Hood black
Capita Storm Hood black

€ 29,95* € 38,95*
39.45 %
Capita Pathfinder cap navy
Capita Pathfinder cap navy

€ 19,95* € 32,95*
42.92 %
Capita Og Pom muts
Capita Og Pom muts

€ 19,95* € 34,95*