• 073 737 03 83
  • Beste prijs garantie
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Betaalmogelijkheden

Veilig betalen 

Veilig en gemakkelijk betalen staat bij Down Town voorop. De transacties die worden verricht bij Down Town zijn beveiligd door het betaalsysteem Multisafepay. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ook worden zij niet bewaard in onze computersystemen. Je kunt zelf aangeven met welke online betaalmethode je wenst af te rekenen: iDEAL, Paypal, credit card, bankoverschrijving of uiteraard met de Pin of contant in de winkel.

Betalen met iDeal

Met iDeal kun je betalen via je eigen bank. Je rekent dan af binnen je vertrouwde internet betaalomgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. Je gebruikt gewoon de randomreader die je ook gebruikt voor internetbankieren.  Om meer te weten over iDeal kijk je op www.ideal.nl. 

Plaats de artikelen in je shopping bag. Kies voor betalen via iDeal en klik op het logo van jouw bank. Je wordt doorverbonden naar de omgeving van internet bankieren. Vul de ontbrekende gegevens in en betaal op de vertrouwde manier. Het bedrag wordt van je bankrekening afgeschreven. Down Town ontvangt direct een bevestiging als de betaling is goedgekeurd. Je ontvangt 
per e-mail een bevestiging en je bestelling wordt verwerkt.

Betaal na ontvangst

Eerst uw product ontvangen, bekijken en dan pas betalen. Na het selecteren van de betaalmethode Betaal na Ontvangst, vult u uw persoonlijke gegevens in en kunt u de bestelling afronden. De webwinkel verstuurt de bestelling en u ontvangt een overzicht van de betaalgegevens. U heeft 14 dagen de tijd om de betaling te voltooien. Wanneer, of op welke wijze u gaat betalen, kunt u zelf kiezen.

Betalen via bankoverschrijving

Als je wilt betalen via bankoverschrijving kun je deze optie kiezen in het betaalscherm. De benodigde gegevens worden in beeld getoond wanneer je voor deze optie kiest. Je kunt het bedrag overmaken via jouw eigen bank. Na ontvangst van de betaling word je bestelling in verwerkt. Deze manier van betalen kan 1 extra werkdag in beslag nemen. Vaak echter staat het bedrag bij ons direct op onze rekening en kan je bestelling dezelfde dag nog verzonden worden.

Betalen met Paypal

Met Paypal betaal je via jouw Paypal rekening. Je kiest in het betaalscherm eenvoudig voor Paypal. Nu word je doorgelinkt en log je in op je Paypal account. Het bedrag wordt meteen overgeschreven, zodat we de betaling acuut zien. Onze voorkeur voor betalen is echter Ideal, wat toch het snelst en veiligst werkt.

Betalen met Credit Card

Uiteraard kun je ook betalen met je Visa, Mastercard, Maestro of American Express, selecteer je credit card en de betaling wordt verwerkt via MultiSafePay.

Betalen met je pincode of cash

Wil jij nog liever het product bekijken of passen voordat je het aanschaft, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. Als je tevreden bent en het product wilt aanschaffen, kun je het ter plekke betalen met je pincode of met cash geld. Je aankoop komt meteen te staan op je online klantaccount, waardoor je ook de kassabon altijd thuis kunt downloaden op een later tijdstip.

Laatst bekeken