06-09-2023

blog banner filmavond downtown

11 oktober: Old School Snowboard Movie Night

Kom woensdag 11 oktober gezellig met je vrienden de vetste oldschool snowboardfilms kijken. We hebben een groot scherm inclusief bar, bietjes, chips en bbq! Neem je klapstoel mee voor de lounge beleving. Als het weer goed is spelen we de films buiten af, valt het weer tegen worden de films in onze snowboard werkplaats afgespeeld.

We organiseren ook een barbecue vanaf 6 uur, waarbij wij de barbecue hebben klaarstaan, en je ook je eigen meegebrachte vlees of vega heerlijk kunt grillen! Bring-your-own style!

De films hieronder zijn de afgelopen weken op onze Insta stories gezet waar je kon stemmen op welke film je graag zou willen zien, dus volg Down Town op Insta! Heb je nog suggesties geef ze door, maar onderaan vind je de trailers van 4 films die sowieso al een voorronde hebben gewonnen!

De tap is koud vanaf 6 uur en de barbecue is warm vanaf 6 uur, we sluiten pas als niemand nog een film aankan zien. Parkeren voor kan uiteraard de deur. Neem je vrienden mee!

Alles op een rijtje
Wanneer: Woensdag 11 oktober vanaf 18:00
Waar: Down Town, Graaf van Solmsweg 50G, 5222 BP Den Bosch
Wat: Old School Movie Night

Powered by:

Lib Tech Gnu OneBallJay


Beer & BBQ

Speciaal voor vanavond hebben we een bar gebouwd! In onze werkplaats vind je niemand minder dan Geryan achter de bar en hij tapt voor jou een weissen of een pilsje! Liever een colaatje? Check! Drankjes zijn oldschool betaalbaar: 1 Euro!

We starten rond etenstijd en dat is niet voor niks! Je kunt namelijk aanhaken, voor een ouderwets laag bedrag scoor jij een broodje burger, of een sateetje. Wil je liever zelf iets grillen? Feel free! Wat je zelf meeneemt mag je uiteraard ook netjes bakken en opeten!


Lib Tech & Gnu 2024

Powered by nemen we serieus! Deze avond staan naast de films ook de boards van Gnu en Lib Tech in de picture. De Nederlandse Lib en Gnu agenten staan voor je klaar om al je vragen over de nieuwe snowboardcollectie te beantwoorden, uiteraard met alle nieuwe boards!


Amped challenge

Op zoek naar meer dan een film en een potje bier? Kom dan een potje gamen! Amped 2 op de Xbox is wellicht de meest oldschool snowboard game die ook nog een beetje aan echt snowboarden deed denken. Haal jij de highscore? Dan wordt het wellicht prijzen scoren voor jou!Winnaar Insta votes

Elke week een winnaar op Insta gaf al een mooie selectie films. De afgelopen maand hebben we iedere maandag een poll gepost op onze stories, waar iedereen op mee kon stemmen. Niet de minste films tegen elkaar en soms een verrassende winnaar Check de 4 knock outs hieronder.

Week 1: The Reistance vs That's It That's All

De eerste week won The Resistance het duel van That's It That's All, dus deze draaien we sowieso. Check hieronder de trailer.


Week 2: Totally Board 5 vs The Art Of Flight

In week 2 gingen we uit voor een knallende uitslag voor Totally Board 5! Maar Travis Rice flikte het met zijn tweede film toch om meer stemmen binnen te halen, maar liefst 71% van de stemmen ging naar The Art Of Flight. We spelen dus in ieder geval The Art Of Flight af!


Week 3: Afterbang vs Shredbot The Movie

In week 3 MOEST Afterbang winnen, de classic van de legendes van Robotfood hoefde alleen maar Torstein Horgmo met zijn Shredbots te verslaan. Het was een nek aan nek race, maar uiteindelijk pakte Shredbots 2 stemmen meer.. Hieronder de trailer voor Shredbots The Movie


Week 4: True Life vs Let's Go Get Lost

Newschool Oldschool van Isenseven's film Let's Go Get Lost nam het in de laatste stemronde op tegen True Life. Op het moment van schrijven is er nog een klein kansje dat er iets veranderd, maar alles duid erop dat the Forum Eight ook met True Life gaat winnen in de poll. Check hier de klassieke trailer.


Zit jouw winnaar er niet bij? Wees niet teleurgesteld! We staan altijd open voor suggesties! Mail, app, of smeek ons ter plaatse om jouw golden oldie nog te kijken!


Read all about it!

Check hieronder andere recente blog posts..

snowboard-advies-op-afspraak

Vanaf nú is het mogelijk om een afspraak te plannen voor jouw snowboard advies in de winkel! Je kunt via de link hieronder kiezen voor advies over snowboards, bindingen, boots, helmen en goggles. Dan krijg je 100% tijd van Tom, Pieter of Giel.

Kom je schoen zetten!

Sinterklaas is in het land en je vanaf nu je schoen komen zetten bij Down Town! Snowboardschoen, skateschoen, of een skate, zet hem in onze schoenenkast en op 5 december is je schoentje gevuld door de Sint en zijn Pieten!

dear-rider

Ter ere van alle sneeuwval hebben we donderdag 9 november een extra koopavond én filmavond met de docu Dear Rider op groot scherm in onze werkplaatsbar.

Winteropening!

Het winter seizoen is weer aangebroken, dus is er natuurlijk weer een jaarlijkse winteropening! Lees hieronder meer over verschillende acties, die je niet wil missen!

griptape-workshop

Heb jij altijd al eens je eigen skateboard willen grippen? Op woensdag 6 september geven we bij Down Town een griptape workshop. Check alle info hier!

downtown-ter-overname

Wil jij doorgroeien met een van de oudste boardshop van Nederland? Dan is dit je kans! Down Town is ter overname, lees hier meer!

Socials__2023_social (4)

Met de zomer volop in onze gedachten lijkt een snowboard event ver weg. Think again, want de Snowworld Freestyle Summer Jam gaat op 15 juli weer plaatsvinden.