17-08-2023

6 september: Griptape workshop!


Leer zelf je skateboard grippen!

Op woensdgmiddag 6 september geven we in de winkel een griptape workshop voor je skateboard of longboard. We geven uitleg, maar je mag uiteraard ook zelf aan de slag.

Neem je nieuwe deck (of een deck waar je de grip af hebt gehaald) mee naar de winkel, of scoor een deck in onze skateboard sale . Wij zorgen voor heel veel smaken griptape, zodat je je deck naar smaak kan grippen.

Na de uitleg gaan we namelijk samen aan de slag met jou nieuwe grip job.

In het kort leer je: Wat zijn de verschillen tussen soorten griptape? Hoe plak en snijd je je grip het handigst? Randje en patronen in je griptape maken. En grippen zonder rafels.

Wil jij er bij zijn? Deelname is 10 Euro, inclusief gratis griptape naar keuze (dat is goedkoper dan de grip los kopen!). Je mag de grip los mee naar huis nemen, of tijdens de workshop op je deck zetten. Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt de workshop tussen 1 en 2 uurtjes.

Praktische info griptape workshop

Waar: Down Town, Graaf van Solmsweg 50G, Den Bosch
Datum: Woensdag 6 september
Tijd: 15:00
Prijs: €10,- (inclusief gratis grip naar keuze)
Opgeven: Mail naar info@downtown.nl

Meer weten? Neem contact met ons op!


Read all about it!

Check hieronder andere recente blog posts..

oostfest

25 mei in Den Bosch is het tijd voor Oostfest. Alles wat je wil is terug, met meer skateboarden, meer muziek, graffiti, BBQ en terras bij Skatepark Oosterplas!

ontwerp-the-down-town-delta

2 winters geleden lanceerden we ons eerste eigen snowboard, de Down Town Delta. Vuig zorgde voor de graphics en THE boardscompany perstte ons board. 2 jaar later is het tijd voor een nieuwe print en jij kan die ontwerpen!

Schermafbeelding 2022-10-13 om 13.21.31

Binnenkort richting de bergen? Dan is een goede inpaklijst een fijne start. Hieronder vind je alle essentials voor jouw snowboardvakantie.

burton-kerst

In de Kerstvakantie is Down Town natuurlijk gewoon geopend. Met koopavond op de donderdag, maar even opletten, de Kerstdagen en op Nieuwjaarsdag zijn we gesloten!

snowboard-advies-op-afspraak

Vanaf nú is het mogelijk om een afspraak te plannen voor jouw snowboard advies in de winkel! Je kunt via de link hieronder kiezen voor advies over snowboards, bindingen, boots, helmen en goggles. Dan krijg je 100% tijd van Tom, Pieter of Giel.

TryBeforeYouBuy_1080x1080_1

Voor je koopt een snowboard testen? Dat kan! Vrijwel al onze merken vind je terug op de snowboard testavonden! Test hier je nieuwe snowboard en bevalt het board goed, dan koop je hem in de shop. Het mooiste is, wij betalen je testkaartje!

Kom je schoen zetten!

Sinterklaas is in het land en je vanaf nu je schoen komen zetten bij Down Town! Snowboardschoen, skateschoen, of een skate, zet hem in onze schoenenkast en op 5 december is je schoentje gevuld door de Sint en zijn Pieten!