25-05-2023

breakdance event back

Back To The Cyphers 23

Eigen markt kraam

10 juni komt Back To The Cyphers 23 naar s'Hertogenbosch toe, georganiseerd door cypherhq. Hier zullen wij op de Street market staan met een eigen markt kraam. Back To The Cyphers is een evenement waar breakdancers van over de hele wereld naar toe komen. Het evenement zal van 14.00 tot 21:00 duren, is in het centrum van Den Bosch, en de entree is gratis dus kom gerust langs. 

Je kunt hier genieten van:
De grootste break cypher ter wereld Dans shows
Live graffiti wall
Music & drinks
Spoken Word performances
Street market (clothing, vintage & meer)
.. en nog veel meer!
Voor meer informatie en de kaartverkoop kijk op cypherhq.nl.

Read all about it!

Check hieronder andere recente blog posts..

Schermafbeelding 2022-10-13 om 13.21.31

Binnenkort richting de bergen? Dan is een goede inpaklijst een fijne start. Hieronder vind je alle essentials voor jouw snowboardvakantie.

burton-kerst

In de Kerstvakantie is Down Town natuurlijk gewoon geopend. Met koopavond op de donderdag, maar even opletten, de Kerstdagen en op Nieuwjaarsdag zijn we gesloten!

snowboard-advies-op-afspraak

Vanaf nú is het mogelijk om een afspraak te plannen voor jouw snowboard advies in de winkel! Je kunt via de link hieronder kiezen voor advies over snowboards, bindingen, boots, helmen en goggles. Dan krijg je 100% tijd van Tom, Pieter of Giel.

TryBeforeYouBuy_1080x1080_1

Voor je koopt een snowboard testen? Dat kan! Vrijwel al onze merken vind je terug op de snowboard testavonden! Test hier je nieuwe snowboard en bevalt het board goed, dan koop je hem in de shop. Het mooiste is, wij betalen je testkaartje!

Kom je schoen zetten!

Sinterklaas is in het land en je vanaf nu je schoen komen zetten bij Down Town! Snowboardschoen, skateschoen, of een skate, zet hem in onze schoenenkast en op 5 december is je schoentje gevuld door de Sint en zijn Pieten!

dear-rider

Ter ere van alle sneeuwval hebben we donderdag 9 november een extra koopavond én filmavond met de docu Dear Rider op groot scherm in onze werkplaatsbar.

Winteropening!

Het winter seizoen is weer aangebroken, dus is er natuurlijk weer een jaarlijkse winteropening! Lees hieronder meer over verschillende acties, die je niet wil missen!