31-07-2023

Down Town ter overname!

 Door met Down Town 

Giel zoekt een opvolger.

 

Wil jij de kans om je eigen (snow)boardwinkel te runnen? Lees dan verder, want Down Town is op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Mijn naam is Giel Traxel en Down Town is een van de oudste en meest gerenommeerde boardshops in Nederland. In 2004 ben ik gestart bij Down Town en in 2016 heb ik de winkel overgenomen. Na 20 jaar is het op persoonlijk vlak tijd voor verandering. Daarom will ik een stap terug doen en Down Town overdragen aan een nieuwe eigenaar.

Dat is de reden van deze mail, wie weet is Down Town interessant voor jou om over te nemen. De afgelopen 6 jaar is het bedrijf sterk gegroeid en zowel offline als online zijn er nog vele groeimogelijkheden. Hieronder vind je in het kort een aantal kernpunten:

  • Specialist in snowboards, skateboards, wakeboards en inline skates
  • Begrip in de regio Den Bosch en ver daar buiten
  • Sterke fysieke winkel
  • Veel kennis aanwezig bij huidig personeel (3 FTE)
  • Eigen onderhoud service snowboards en ski’s met nieuwe machines
  • Nieuwe Shopware 6 webshop met stabiele omzet
  • Groot bestand vaste klanten
  • Omzet ca. €1.000.000 op jaarbasis

Meer weten over deze kans? Neem dan contact met mij op per mail. Ik kan een info sheet met meer informatie over het bedrijf mailen, of direct een afspraak inplannen om te kijken welke mogelijkheden er voor jou liggen.

Liever bellen? Dan ben ik te bereiken via 0612801020.

Met vriendelijke groet,
Giel Traxel

 

Check de online shop hier..


Read all about it!

Check hieronder andere recente blog posts..

Winteropening!

Het winter seizoen is weer aangebroken, dus is er natuurlijk weer een jaarlijkse winteropening! Lees hieronder meer over verschillende acties, die je niet wil missen!

blog banner filmavond downtown

Lijkt het je leuk om weer old school snowboardfilms te zien? We organiseren 11 oktober een filmavondje bij Down Town. Check alle info hier!

griptape-workshop

Heb jij altijd al eens je eigen skateboard willen grippen? Op woensdag 6 september geven we bij Down Town een griptape workshop. Check alle info hier!

downtown-ter-overname

Wil jij doorgroeien met een van de oudste boardshop van Nederland? Dan is dit je kans! Down Town is ter overname, lees hier meer!

Socials__2023_social (4)

Met de zomer volop in onze gedachten lijkt een snowboard event ver weg. Think again, want de Snowworld Freestyle Summer Jam gaat op 15 juli weer plaatsvinden.

Delta

Op zaterdag 8 juli vanaf 13:00 kun je ons vinden op de Streetmarket bij Deltafest in Den Bosch. Op de Tramkade in Den Bosch vind je sport, theater, film, kunst, films en nog heel veel meer. Kom langs onze marktkraam voor een skateboard of kleding deal!