30-11-2023

snowboard-advies-op-afspraak

Shoppen op afspraak bij Down Town

In de winter is het mogelijk om een afspraak te plannen voor jouw snowboard advies in de winkel! Wil jij rustig geholpen worden bij het uitkiezen van een snowboard, schoenen, bindingen, een bril of helm? Dan kun je via deze link of onderstaande widget een afspraak inplannen.

Voor alle duidelijkheid: je bent niet alleen in de winkel. De winkel is gewoon geopend, je kan zonder afspraak binnenlopen voor alle adviezen. Echter ben je door het boeken van een afspraak verzekerd dat Tom, Pieter of Giel klaar staat om je te helpen.

Je kunt hieronder kiezen voor advies over snowboards, bindingen, boots, helmen en goggles. Dan krijg je 100% aandacht van degene waarmee je een date hebt gepland. Selecteer zelf een passend moment voor jou afspraak!

Je kan kiezen voor verschillende adviezen, met hieraan gekoppelde tijden. Redden we je advies niet binnen de genoemde tijd, dan helpen we je natuurlijk gewoon nog wat langer. De opties waar je uit kan kiezen zijn:

 • Snowboard advies (ca. 1 uur)
  Advies over een bij jou passend snowboard, met uitleg over alle verschillen, rekening houdend met je rijstijl en niveau.

 • Bindingen advies (ca. half uur)
  Advies oer snowboard bindingen, passend bij jouw snowboard, rijstijl en budget

 • Boots advies + passen (ca. 1 uur)
  We meten je voeten op, adviseren je passende snowboardschoenen en uiteraard kun je deze passen. Indien nodig worden deze ook op maat worden aagepast door ze in de winkel te moulden.

 • Snowboard + boots + bindingen (ca. 2 uur)
  Op zoek naar een complete snowboard set? Dan helpen we je van A tot Z.

 • Advies voor goggles en helm
  Pas rustig alle brillen en helmen en krijg uitleg over verschillende lenzen en materialen die gebruikt worden in helmen. Wil je alleen een helm en heb je al een bril? Neem dan je bril mee naar de winkel. Wil je alleen een goggle en heb je al een helm? Neem dan je helm mee naar de winkel!

Wil je advies op afspraak, maar staat jouw wens niet in het lijstje? Stuur ons dan een mail of WhatsApp bericht om dit in te plannen. Of loop gezellig binnen in de shop!


Read all about it!

Check hieronder andere recente blog posts..

oostfest

25 mei in Den Bosch is het tijd voor Oostfest. Alles wat je wil is terug, met meer skateboarden, meer muziek, graffiti, BBQ en terras bij Skatepark Oosterplas!

ontwerp-the-down-town-delta

2 winters geleden lanceerden we ons eerste eigen snowboard, de Down Town Delta. Vuig zorgde voor de graphics en THE boardscompany perstte ons board. 2 jaar later is het tijd voor een nieuwe print en jij kan die ontwerpen!

Schermafbeelding 2022-10-13 om 13.21.31

Binnenkort richting de bergen? Dan is een goede inpaklijst een fijne start. Hieronder vind je alle essentials voor jouw snowboardvakantie.

burton-kerst

In de Kerstvakantie is Down Town natuurlijk gewoon geopend. Met koopavond op de donderdag, maar even opletten, de Kerstdagen en op Nieuwjaarsdag zijn we gesloten!

snowboard-advies-op-afspraak

Vanaf nú is het mogelijk om een afspraak te plannen voor jouw snowboard advies in de winkel! Je kunt via de link hieronder kiezen voor advies over snowboards, bindingen, boots, helmen en goggles. Dan krijg je 100% tijd van Tom, Pieter of Giel.

Kom je schoen zetten!

Sinterklaas is in het land en je vanaf nu je schoen komen zetten bij Down Town! Snowboardschoen, skateschoen, of een skate, zet hem in onze schoenenkast en op 5 december is je schoentje gevuld door de Sint en zijn Pieten!