08-09-2023

Winteropening!

Winter opening: zaterdag 28 oktober 2023

Het winter seizoen is weer aangebroken, dus is er natuurlijk weer een jaarlijkse winteropening! Lees hieronder meer over verschillende acties, die je niet wil missen!

Wax en slijp actie!!
Kom zaterdag 28 oktober je ski’s of snowboard langsbrengen, dan slijpen wij je kanten en waxen we je board voor maar 15 euro!! In de week na de 28e kun je je spullen komen ophalen.

Win THE Down Town Delta 155 snowboard!
Jaja, je hebt kans om ons eigen ontworpen board te kunnen winnen! Laat jouw lootje met naam en mail achter in de pot en win ons vette eigen ontworpen board! Lootjes kunnen ter plekke worden ingevuld, of je mag een zelf geknutseld lootje mee nemen naar de winkel voor extra win-kansen!

Wax en slijp workshop!
Samen met onze vrienden van Holmenkol organiseren we een wax workshop van tot 10.00 tot 13.00! Aan de workshop kunnen maximaal 10 personen en dienen zich in te schrijven via onze dochter waxenenslijpen.nl. De kosten van de workshop zijn 35 euro, maar naast de goede kennis scoor je ook nog fijne korting op je nieuwe waxspullen van Holmenkol!!

Gratis goodiebag!
Iedere klant die 29 oktober langs komt ontvangt een gratis goodiebag! In de goodiebag zitten er producten van de merken: Holmenkol, Burton, Volcom en Bataleon. En dat gratis!!

Nieuwe winter collectie 2023-2024!
Een winteropening is natuurlijk niets zonder een mooie nieuwe winter collectie. Kom 28 oktober langs om als eerste de nieuwste boards, boots, bindingen en kleding te zien, om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor je wintersport.

Snackies en Drankies!!
Tijdens je shopsessie kun je lekker snackies en drankies bij ons nuttigen. Met o.a. lekker koude biertjes met nootjes, maar ook tompouce met een lekker bakkie koffie!


Read all about it!

Check hieronder andere recente blog posts..

Winteropening!

Het winter seizoen is weer aangebroken, dus is er natuurlijk weer een jaarlijkse winteropening! Lees hieronder meer over verschillende acties, die je niet wil missen!

blog banner filmavond downtown

Lijkt het je leuk om weer old school snowboardfilms te zien? We organiseren 11 oktober een filmavondje bij Down Town. Check alle info hier!

griptape-workshop

Heb jij altijd al eens je eigen skateboard willen grippen? Op woensdag 6 september geven we bij Down Town een griptape workshop. Check alle info hier!

downtown-ter-overname

Wil jij doorgroeien met een van de oudste boardshop van Nederland? Dan is dit je kans! Down Town is ter overname, lees hier meer!

Socials__2023_social (4)

Met de zomer volop in onze gedachten lijkt een snowboard event ver weg. Think again, want de Snowworld Freestyle Summer Jam gaat op 15 juli weer plaatsvinden.

Delta

Op zaterdag 8 juli vanaf 13:00 kun je ons vinden op de Streetmarket bij Deltafest in Den Bosch. Op de Tramkade in Den Bosch vind je sport, theater, film, kunst, films en nog heel veel meer. Kom langs onze marktkraam voor een skateboard of kleding deal!