Corona: Geld-terug-garantie

Koop je snowboard en wintersportkleding voor komende winter zonder risico. Jij kan namelijk je aankopen bij Down Town retourneren met 100% geld-terug garantie. Hierdoor heb je nu alle tijd, maar neem je niet het risico dat je je nieuwe spullen deze winter niet kan gebruiken door bijvoorbeeld een lockdown of omdat het gebied waar je heen gaat wordt opgeschaald naar code oranje of rood.

De regels zijn simpel:

  1.  Je doet je wintersport gerelateerde aankoop in de maanden oktober t/m 13 december 2020. Het gaat hierbij om snowboards, bindingen, boots, snowboardjassen, snowboardbroeken, snowboardhelmen en goggles.

  2. Je brengt je spullen ongebruikt terug of stuurt deze ongebruikt retour voor 1 maart 2021.

  3. Wij storten het volledige aankoopbedrag voor de spullen binnen 14 dagen terug op je rekening.

Op deze manier heb je de keuze uit de beste spullen, inclusief deskundig advies in de winkel, via de mail, Whatsapp, of op afspraak in een online video call. Wij pakken het risico dat je vakantie onverhoopt toch niet doorgaat. Wij proberen je op deze manier te helpen om relaxed op wintersport te kunnen, zonder dat jij risico hoeft te nemen.

De kleine lettertjes:

  • Alleen ongebruikte artikelen in de originele verpakking worden terug genomen. Dus snowboardschoenen en bindingen met de originele doos kleding met alle labeltjes er nog aan en snowboards zonder dat er mee is gegleden.

  • Wil je online spullen retour sturen, dan gelden onze gebruikelijke retourvoorwaarden. Vermeld op je retourformulier dat het om Corona geld-terug garantie gaat.

  • Deze actie geldt alleen voor aankopen in de winkel en aankopen via downtown.nl. Om hier gebruik van te maken heb je een downtown.nl account nodig.

  • Let op, dit betreft alleen wintersport artikelen, dus skateboards, wakeboards, streetwear, etc. zijn uitgesloten van deze actie.

Laatst bekeken