Poederbaas Large Beanie paars/rood/wit

Een lange muts uit deze collectie is meer dan een simpel accessoire die je beschermt tegen de kou. Het is een stijlartikel die of je nu op wintersport vakantie bent of de muts wilt matchen bij je outfit in het dagelijkse straatbeeld.

19,95 €*

% 38,50 €* (48.18% gespart)
Produktnummer: 871896927664
Sie erhalten 20 Bonus Punkte für diese Bestellung
Produktinformationen "Poederbaas Large Beanie paars/rood/wit"

Ieder hoofd verdient de beste lange muts! Bij Poederbaas zijn we van mening dat de keuze van de lange muts een belangrijke zaak is. Daarom bieden we vele soorten kleurrijke lange mutsen aan voor jong tot oud. Lange mutsen voor de wintersport waarmee je gegarandeerd de blits maakt tijdens de apres-ski, lange mutsen met een trendy look voor jouw dagelijkse streetwear look of hand gehaakte lange mutsen in de meest uiteenlopende kleuren. Al onze lange mutsen, hoofdbanden en caps zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en gaan ervoor zorgen dat jij er fantastisch bij loopt tijdens de koudere dagen. Deze mutsen zijn gehaakt van 100% acrylwol en hebben een fleecerand aan de binnenkant wat zorgt voor maximaal comfort en zachtheid.

Code: DNALBZ10
Kleur: Paars normaal, Rood, Wit
100% acryl

Hersteller "Poederbaas"

Poederbaas is een Nederlands wintersport merk dat voornamelijk bekend staat om de (door oma) gehaakte mutsen. Lekkere kleuren en mooie designs hebben dit beanie merk snel een plekje gegeven in de wintersportwereld.

Kleur: Paars
zentheme.stratus.content.customTabText

Weitere Artikel von Poederbaas ansehen

47.54 %
Poederbaas hoofdband bruin / groen / grijs
47.54 %
Poederbaas hoofdband rood / wit / zwart
48.18 %
Poederbaas Rainbow roze
Poederbaas Rainbow roze

19,95 €* 38,50 €*