Lib Tech Lost Quiver Killer 154 snowboard

Deze high-performance all-terrain squash tail is gebouwd om absoluut alles op de berg te doen.

429,95 €*

% 659,95 €* (34.85% gespart)

Verfügbarkeit: im Shop! Vor 16:00 Uhr bestellt, heute verschickt

Produktinformationen "Lib Tech Lost Quiver Killer 154 snowboard"

We hebben dit jaar met Matt Biolos samengewerkt om al zijn borden bij te werken. De high-performance directionele freestyle ATV Quiver Killer-squashtail kreeg de behandeling met een gestroomlijnde nieuwe vorm en Matt's kenmerkende elliptische progressieve sidecuts. Devin Tubbs, de freestyle all mountain-tovenaar van Mammoth Mountain, hielp ons de balans tussen setback, sidecut en tip-to-tail camber in te stellen, zodat hij door carves en grote landingen in het park of van de rotsen kon komen. Een full-size, gemakkelijk instapbare neus blaast chunder en drijft de poeder. De precieze surf-minded progressieve carving sidecut loopgraven van boven naar beneden als een raceboard. Dit alles op een stevige, flexibele, poppy, stabiele, duurzame kern van espen/paulowniahout met een robuuste gesinterde mes-cut basis en eco-gesublimeerde afbeeldingen. Dit jaar elimineert Quiver Killer absoluut het concept van ontwerpcompromissen... het is allemaal maximaliseren!

Type: All-Mountain / Freeride
Flex: 7 (uit 10)

Profiel: C3
Het favoriete profiel van Jamie Lynn en Fredi Kalbermatten. Dan weet je al dat de C3 staat voor ultieme precisie met een hele minimale rocker. Krachtige camber bij de tip en tail waardoor het rocker profiel nog meer verdwijnt. Dit profiel geeft ultieme edge hold, krachtige pop, precisie en kracht voor jou carves en lijnen. Het perfecte profiel voor agressief snowboarden.

Shape: ddirectional
Een directional board heeft een nose die langer is als de tail van het snowboard wat zorgt voor meer controle op steile stukken en minder moeite in de poeder. De flex van het board is ook asymmetrisch waarbij de tail meestal stijver is voor betere bochten en stabiliteit. De nose wordt vaak minder stijf gemaakt waardoor je een betere float krijgt. De stance van het board staat meer richting de tail waarbij de hoeveelheid daarvan wordt aangeduid met inches. Directional boards zijn allebei de kanten op te rijden maar zijn kracht ligt bij het rijden van de voorkeurskant.

Kern: 75% aspen / 25% paulownia
De HP kern van Lib Tech bestaat vooral uit aspen wat een wat zwaardere houtsoort is, om het snowboard lichter te maken ligger er 2 grote banen met paulownia hout in de kern.

Glass: tri-ax / bi-ax glass met basalt alloy

Top: eco sublimated poly top

Base: sintered
Een sintered base geeft jou het beste glij vermogen. Je binding uit moeten doen of lopen op een pad zal jou een stuk minder overkomen doordat deze base gewoon wil blijven gaan. De base bestaat uit kleine korrels plastic welke samen worden geperst waardoor er lucht tussen blijft waar wax in kan. Wel moet je een sintered base hierdoor vaker waxen, maar doe je dit goed dan zul je het merken! Vooral bij warmere omstandigheden zul je blijven glijden waarbij een extruded base een vacuüm creëert wat hem afremt.

Sidewalls: UHWM sintered / birch internal
UHWM is een van de sterkste thermoplastische plastics op dit moment. Dit zorgt ervoor dat je niet elke keer je board hoeft te laten repareren na het raken van een box, rail of ski's. Aan de binnenkant van je sidewalls zit een dun laagje birch, deze houtsoort is heel sterk en flexibel wat ervoor zorgt dat je sidewall de kracht van een impact beter kan verdelen en absorberen.

Staalkant: magne-traction
Als je wel is op ijs hebt gereden weet je hoe snel je daar controle kan verliezen. Magne-traction snijd met 7 golvende bulten door ijs en harde sneeuw. Simpel gezegd hapt je staalkant in het ijs in plaats van snijden net zoals een gekarteld mes dat doet in brood. Maar in normale sneeuw op de piste geeft het controle en hold wat jou het vertrouwen geeft om snelheid te houden. Je zult dit vooral voelen met bochten waar je kracht in zet of tijdens het carven.

Hersteller "Lib Tech"

Lib Tech snowboards bouwt al jaren aan de beste en meest eco-vriendelijke snowboards op de markt. Vanuit hun experiMENTAL divisie wordt er continu doorontwikkeld, met als resultaat bijvoorbeeld Magne-Traction, de slingerende staalkant die hybride rockers voorziet van extra grip, dit vind je bijvoorbeeld terug op de Skate Banana. Met team riders zoals Travis Rice, Austin Sweetin en Jamie Lynn is er testervaring genoeg in huis om alles uitgebreid te testen en verbeteren. Meer weten over Lib Tech snowboards? Kom langs in de snowboardwinkel in Den Bosch. Of check de Lib Tech collectie hieronder.

Farbe: Geel, Wit, Zwart
Snowboard Größe: 154
Snowboard Shape: Camber
Gender: Heren
Erfahrung: Fortgeschrittene, Experte
Fahrstil: All mountain, Freeride

Verzenden

Standaard verzenden wij met DPD, maar je kan ook kiezen voor een van onze andere verzendopties. Hieronder vind je alle mogelijkheden, inclusief verzendtijd. De verzendkosten worden altijd vermeld in de checkout voordat je je bestelling afrond. Wil je meer weten over verzending, bekijk dan onze verzendpagina.

 Verzend methode Levertijd Verzendkosten
DPD ClassicNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €50,-
Pickup in de winkelNa bestelling ontvang je een mail dat je product(en) klaar liggen.
Je kunt je pakket ophalen tijdens de openingstijden van onze winkel.
Altijd gratis!
PostNLNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €5,-

Retourneren

Ruilen of retourneren mag. Je hebt 14 dagen de tijd om je artikel terug te sturen vanaf het moment dat je het ontvangt. Het artikel dat je retourneert moet compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, in de originele verpakking, met de originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. De kosten van de retourzending zijn voor de klant, het opsturen van een vervangend product, bijvoorbeeld een maat groter, is voor onze rekening. Wil je alles weten over retourneren? Kijk dan onze retourpagina.


International shipping and returns

We offer shipping through the whole of Europe. Shipping prices are automatically calculated in the checkout process and shown before you finalize your order. For an overview see our shipment page.

Returns have to be reported within 14 days of receival of your product. Returns will only be accepted when the product is unused and still in the original packaging with all original labels. The return shipment is paid for by the customer, in case of an exchange for a different size we will ship the new product free of charge. See our returns page for all information.

Weitere Artikel von Lib Tech ansehen

Lib Tech magne traction tool
30.36 %
Lib Tech Skate Banana 156 wide Snowboard
27.28 %
Lib Tech Glider 151 Snowboard
Lib Tech Glider 151 Snowboard

399,95 €* 549,95 €*
37.5 %
Lib Tech Cortado 145 snowboard 20/21
Lib Tech Cortado 145 snowboard 20/21

299,95 €* 479,95 €*