Voor het waxen van je snowboard adviseren wij om je base met een koperen (brass) borstel te ontdoen van statische energie. hierna neemt de base makkelijker wax op. Na de hotwax beurt van je snowboard en het krabben van je base gebruik je een paardenhaar borstel om de poriss«n weer goed te openen en de structuur optimaal te laten werken.. 

Filter
Oneballjay Fibertex Pad coarse
Oneballjay Fibertex Pad coarse
Met Fibertex pads haal je de laatste restjes wax van je snowboard en zorg je dat er geen vuiligheid achterblijft na het krabben van je base.

2,95 €*
Oneballjay Waxing Brush BrassOneballjay Waxing Brush Brass
Oneballjay Waxing Brush Brass
Met de Oneballjay Waxing Brush Brass breng je structuur aan in de base van je snowboard, nadat je de wax eraf hebt gekrabt. Ook is deze koperen borstel perfect geschikt om voor het waxen oude wax te verwijderen.

14,95 €*
Oneballjay Waxing Brush Horse HairOneballjay Waxing Brush Horse Hair
Oneballjay Waxing Brush Horse Hair
De Oneballjay Waxing Brush Horse Hair gebruik je na de Oneballjay Waxing Brush Brass. Gebruik deze borstel wanneer je gewaxt hebt met een zachtere, meer statische wax. De echter perfectionist gebruikt deze borstel sowieso als finishing touch.

14,95 €*
Oneballjay Waxing Brush NylonOneballjay Waxing Brush Nylon
Oneballjay Waxing Brush Nylon
De Oneballjay Waxing Brush Nylon gebruik je na het krabben van je snowboard. De waxlaag krijgt een prima structuur. waardoor je board nog beter glijdt. Voor een niet al te dikke laag allround wax is deze borstel prima. Combineer het eventueel met de Oneba

14,95 €*
Oneballjay Fibertex Pad fine
Met Fibertex pads haal je de laatste restjes wax van je snowboard en zorg je dat er geen vuiligheid achterblijft na het krabben van je base.

2,95 €*
Holmenkol BaseBrush BronzeHolmenkol BaseBrush Bronze
Holmenkol BaseBrush Bronze
Grobe Bronzeburste zum Reinigen des Skibelags vor- und wahrend dem Wachsen mit Heissachsen.

29,95 €*
Holmenkol BaseBrush NylonHolmenkol BaseBrush Nylon
Holmenkol BaseBrush Nylon
Sehr hochwertige Nylon-burste.

17,95 €*
Holmenkol BaseBrush RosshaarHolmenkol BaseBrush Rosshaar
Holmenkol BaseBrush Rosshaar
Ideale Rosshaarburste zum Ein- und Ausbursten von Finish-Produkten (z.B. HOLMENKOL Syntec Speed Liquids,Syntec Race Powders).

17,95 €*