Op de berg iets aan je bindingen verstellen? Of in je appartement je bindingen overzetten op een ander snowboard? Neem dan een handige pocket tool met schroevendraaier mee op vakantie.

Filter
Neu
Demon Screw Driver Tool
Demon Screw Driver Tool
Een tooltje is op de berg superhandig, dan sta je niet te tobben als er per ongeluk een schroefje van je binding los trilt. Open je tool, schroeven, boarden. In deze tool zitten ook nog is 3 schroeven bij.

11,95 €*
12 Bonus Punkte sichern
Tipp
Burton EST Tool snowboardtool black chrome Burton EST Tool snowboardtool black chrome
Burton EST Tool snowboardtool black chrome
Ideaal voor als je een Burton The Channel board hebt, de schroevendraaier is namelijk net wat langer. Inclusief flessenopener, dus perfect voor de bierdrinker en te gebruiken als sleutelhanger.

24,95 €*
25 Bonus Punkte sichern
Oneballjay Boom Tool Oneballjay Boom Tool
Oneballjay Boom Tool
Een tooltje is op de berg superhandig, dan sta je niet te tobben als er per ongeluk een schroefje van je binding los trilt. Open je tool, schroeven, boarden. En ook bij de apres-ski ideaal, want deze Oneballjay Boom Tool heeft er ook een flessenopener op

19,95 €*
20 Bonus Punkte sichern
Burton Bullet tool red Burton Bullet tool red
Burton Bullet tool red
De Burton Bullet tool verkopen we op DownTown.nl veruit het meest. Compact, maar geschikt voor heavy use en te gebruiken met je handschoenen aan. Uitgevoerd met alles wat je nodig hebt.

24,95 €*
25 Bonus Punkte sichern