Nichts ist ärgerlicher, als aus dem Restaurant zu kommen und festzustellen, dass das Snowboard oder die Skier verschwunden sind. Mit einem Vorhängeschloss mit Zahlenschloss schliessŸen Sie mehrere Bretter zusammen oder befestigen es an einem Regal, damit niemand Ihre Sachen "aus Versehen" mitnehmen kann.
Filter
Staz ski slot
Staz ski slot
Niemand wilt dat zijn board of ski's gestolen worden tijdens zijn vakantie. Met behulp van dit slot verklein je de kans voor de vakantie dieven. Lengte van de kabel is 70cm.

12,95 €*
13 Bonus Punkte sichern
Burton Cable lock snowboard slotje black Burton Cable lock snowboard slotje black
Burton Cable lock snowboard slotje black
Het laatste wat je wilt meemaken, is dat je snowboard wordt gestolen op vakantie. Zet hem vast met dit snowboard kabelslot. Breng hem 's avonds gewoon even naar huis voordat je de bar in gaat. Kun je hem 's nachts ook niet vergeten als je aangeschoten ben

19,95 €*
20 Bonus Punkte sichern
OneBallJay Mini Lock snowboard slot
OneBallJay Mini Lock snowboard slot
Dit OneBallJay mini snowboard slotje is ideaal voor in de binnenzak en makkelijk te gebruiken met een zelf in te stellen cijfercode.

14,95 €*
15 Bonus Punkte sichern
Demon Mini Lock
Demon Mini Lock
Dit Demon mini snowboard slotje is ideaal voor in de binnenzak en makkelijk te gebruiken met een zelf in te stellen cijfercode.

14,95 €*
15 Bonus Punkte sichern
OneBallJay Bomb Lock snowboard slot OneBallJay Bomb Lock snowboard slot
OneBallJay Bomb Lock snowboard slot
Dit kabelslot voor je snowboard is mooi compact, past dus handig in je jaszak, heeft een cijfercode en voorkomt dat je snowboards gestolen worden. Je kunt er meerdere boards mee aan elkaar maken, of het geheel vastmaken aan een paal of hek.

19,95 €*
20 Bonus Punkte sichern