Longboard huren

Wil jij eerst testen of je longboarden leuk vind voor je je eigen boardje koopt? Of wil je gaan longboarden met een groep vrienden en familie? Dan hebben wij de oplossing, huur je longboard bij Down Town! Wij hebben verschillende pintails longboards, dropthrough longobards en cruisers in de verhuur. Je kunt dus altijd iets meenemen wat bij je past.

Longboard verhuur

Kies als je een longboard wil huren voor een grotere dropthrough of pintail, of ga voor een kleiner en wendbaarder deck met een cruiser. Je kunt er voor kiezen om het board 1 dag te huren, of neem het een week mee op vakantie. Dan rol je zo van de camping over de boulevard naar het strand en heb je ook onderweg naar het strand een surf-gevoel! De eerste keer op een longboard? Huur dan een helm of beschermings set mee.

Wat huur je
   
1 week
      
Dag
Longboard € 95,- € 20,-
Cruiser € 75,- € 15,-
Surfskate € 95,- € 20,-
Helm € 15,- € 3,-
Skate bescherming
(knie-, elleboog- en polsbeschermers)
 € 15,- € 3,-

Verhuurprijzen zijn gebaseerd op 1 dag of 7 dagen inclusief ophalen en terugbrengen. Alle prijzen inclusief 21% BTW.

Longboard huren in Den Bosch

Huur-koop van je longboard

Twijfel jij of longboarden iets voor jou is, of wil je het laatste model van Goldcoast eerst testen? Dan kun je je gehuurde longboard na het huren uiteraard van ons overnemen. We verhuren boards die we ook in de winkel verkopen, dus altijd van goede kwaliteit. Bevalt het longboarden niet, of wil je toch iets anders? Dan kan je je longboard natuurlijk terugbrengen en betaal je alleen de huurprijs.

Voordelen van het huren van een longboard bij Down Town

  • Goed advies, je krijgt hetzelfde advies als een longboardkoper, dus een passend board.
  • Ideale manier om te testen of longboarden iets voor jou is
  • Goede lagers, wielen en decks.
  • Ruime afhaal- en retourmogelijkheden.
  • Mogelijkheid tot huur-koop.