• 073 737 03 83
  • Beste prijs garantie
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Produkte von Burton

Burton

Burton snowboards Premium Store

Opgericht in 1985 en sinds september 2011 is Down Town 's-Hertogenbosch 1 van de twee Burton Premium Stores van Nederland. Bij ons vind je het meest complete aanbod van Burton, het beste advies door een speciaal geschoold team en de meest uitgebreide Burton onlineshop van Nederland. Wil jij snowboarden, vind je Burton een tof merk? Kijk dan op onze webshop of kom naar onze Premium Store.

Burton snowboards

In 1977 opgericht door Jake Burton Carpenter en door de jaren heen uitgegroeid tot het grootste snowboardmerk ter wereld! Burton is snowboarden en dat is ook meteen hun kracht! Door te blijven doen waar ze goed in zijn, heeft Burton gebracht waar ze nu zijn. Met een eigen fabriek in Oostenrijk en een eigen ontwikkelingscentrum in Burlington (Vermont), blijft Burton de meeste concurrentie een flinke stap voor. Met rijders als Shaun White, Terje Haakonson en Jeremy Jones heeft Burton al jaren een ijzersterk team!! Standing Sideways since 1977.

Burton snowboards

en Down Town

Burton en Down Town, dat zijn echt twee handen op één buik! Opgericht in 1977 door Jake Burton in Vermont USA en intussen uitgegroeid tot het grootste snowboardmerk van de wereld. Burton is een merk uit pure passie, dus de perfecte partner van Down Town. Door de jaren heen is Burton enorm gegroeid met merken als RED, Anon, Analog, Gravis, Forum, Special Blend, Foursquare en Channel Islands. In Europa is het hoofdkantoor gevestigd in Innsbruck, Oostenrijk. Burton heeft een duidelijk beleid qua dealers, verdeeld in verschillende niveau's. Down Town is Burton Premium store en verkoopt dan ook de complete collectie Burton.

Zuletzt angesehen