Nikwax Waterproof Wax voor leer zwart 60 ml

Product van hoge kwaliteit voor het waterdicht maken van nat of droog leer, dat directe bescherming biedt en de kleur herstelt. Deze Nikwax zorgt ervoor dat je leren handschoenen of schoenen weer pikzwart worden en goed waterdicht blijven.

6,95 €*

Produktinformationen "Nikwax Waterproof Wax voor leer zwart 60 ml"

Het comfort van waterdicht schoeisel hangt af van de steun die het de voeten geeft en de ademende eigenschappen ervan. De structuur van leer, en daarmee de mate van steun die het biedt, worden bepaald door looistoffen.  Wanneer leer water absorbeert, wordt het zacht en verliest het de looistoffen. Wanneer het leer daarna opdroogt is het stijver en daardoor vatbaarder voor barsten. Als leer nat wordt, tast dit ook de ademende eigenschappen ervan aan, waardoor u klamme voeten krijgt. Het is daarom essentieel dat de langdurige waterafstotendheid (DWR) van uw schoeisel behouden blijft. Uiteindelijk zal de DWR slijten. U kunt deze vernieuwen met Nikwax Waterproofing Wax for Leather™.

Leer is slijtvast, ademend en biedt een hoge mate van steun, waardoor het ideaal materiaal is om schoeisel van te maken. Tijdens de leerproductie worden looistoffen toegevoegd om de structuur van het leer te behouden en de groei van micro-organismen te voorkomen. Als leer nat wordt, worden de ademende eigenschappen ervan aangetast, met als gevolg natte voeten door condensvorming. Wanneer leer water absorbeert, gaan ook looistoffen verloren. Nikwax Waterproofing Wax for Leather™ biedt onmiddellijke langdurige waterafstotendheid (DWR), voorkomt dat leer water absorbeert en doordrenkt raakt en behoudt de ademende eigenschappen ervan. Het vult de looistoffen aan om de steun van leren schoeisel te behouden zonder het te veel te verzachten. Bovendien Nikwax Waterproofing Wax for Leather™ zwart herstelt de kleur en vermindert slijtplekken en sporen van slijtage.

Nikwax Waterproofing Wax for Leather™ zwart is een veilig product voor gebruik op ademend, waterdicht gladleren schoeisel. Het biedt onmiddellijke langdurige waterafstotendheid (DWR), behoudt de ademende eigenschappen en vult de looistoffen aan, brengt kleur terug en vermindert slijtplekken en sporen van slijtage. Het is niet-ontvlambaar en bevat geen schadelijke oplosmiddelen, vluchtige organische stoffen (VOS) en fluorkoolstoffen. Nikwax Waterproofing Wax for Leather™ zwart is speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor zwart gladleren schoeisel. De formule op waterbasis richt zich op lekkageplekken, kan worden gebruikt op nat of droog leer en verzacht het niet te veel.

Nikwax besteedt veel zorg aan het minimaliseren van de invloed van zijn producten op het milieu en op u als consument. Nikwax producten voor het waterdicht maken zijn op waterbasis, vrij van aerosolen, niet-ontvlambaar, ongevaarlijk en milieuvriendelijk. Ze bevatten geen schadelijke oplosmiddelen of vluchtige organische stoffen (VOS) en zijn volledig vrij van fluorkoolstoffen (waarvan is gebleken dat ze persistent zijn in het milieu en mogelijk leiden tot serieuze gezondheidsproblemen).

Gebruiksaanwijzing:
Voor het beste resultaat reinigen schoeisel met Nikwax Footwear Cleaning Gel™.

1. Goed schudden voor gebruik.
2. Breng de wax met behulp van de spons-applicator aan, op schoon, nat of droog leer. Wrijf het zorgvuldig in en besteed extra aandacht aan de naden.
3. Verwijder te veel opgebracht wax met een doek, opwrijven voor glans.

NB: Probeer eerst op een onopvallende plaats. Waterproofing Wax for Leather™ op nubuck maakt het leer glad.

Hersteller "Nikwax"

Nikwax maakt het beste impregneermiddel en wasmiddel voor je wintersportkleding. Geen vieze luchtjes in je thermokleding, je snowboardjas waterdicht houden, of je leren handschoenen onderhouden. Voor de verzorging van je kleding koop je hier de beste Nikwax middelen.

Farbe: Zwart

Verzenden

Standaard verzenden wij met DPD, maar je kan ook kiezen voor een van onze andere verzendopties. Hieronder vind je alle mogelijkheden, inclusief verzendtijd. De verzendkosten worden altijd vermeld in de checkout voordat je je bestelling afrond. Wil je meer weten over verzending, bekijk dan onze verzendpagina.

 Verzend methode Levertijd Verzendkosten
DPD ClassicNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €50,-
Pickup in de winkelNa bestelling ontvang je een mail dat je product(en) klaar liggen.
Je kunt je pakket ophalen tijdens de openingstijden van onze winkel.
Altijd gratis!
PostNLNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €5,-

Retourneren

Ruilen of retourneren mag. Je hebt 14 dagen de tijd om je artikel terug te sturen vanaf het moment dat je het ontvangt. Het artikel dat je retourneert moet compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, in de originele verpakking, met de originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. De kosten van de retourzending zijn voor de klant, het opsturen van een vervangend product, bijvoorbeeld een maat groter, is voor onze rekening. Wil je alles weten over retourneren? Kijk dan onze retourpagina.


International shipping and returns

We offer shipping through the whole of Europe. Shipping prices are automatically calculated in the checkout process and shown before you finalize your order. For an overview see our shipment page.

Returns have to be reported within 14 days of receival of your product. Returns will only be accepted when the product is unused and still in the original packaging with all original labels. The return shipment is paid for by the customer, in case of an exchange for a different size we will ship the new product free of charge. See our returns page for all information.

Weitere Artikel von Nikwax ansehen

Nikwax Softshell Proof 300 ml
Nikwax Tech Wash & TX Direct - 2x 300 ml
Nikwax Nubuck & Suede Proof 125 ml
Nikwax Tech Wash wasmiddel 300 ml