Op zoek naar een kleinere rugzak voor je zoon, dochter, of jezelf? Dan heb je ze hier gevonden? De coolste tassen van Burton en Dakine in kleinere uitvoeringen. Met goede schouderbanden, mooie kleuren en de kwaliteit die je van deze topmerken gewend bent. Bestel ze online of kom de maat bekijken in de winkel in Den Bosch.

Filter
Dakine Campus S 18L rugzak full bloom Dakine Campus S 18L rugzak full bloom
Dakine Campus S 18L rugzak full bloom
De populaire Dakine Campus heeft een mini uitvoering gekregen, zodat kinderen ook gebruik kunnen maken van deze mooie rugzak. Een rond design, een koelvak aan de voorkant voor de lunch en fijne schouderstraps om de tas te dragen.

49,95 €*
50 Bonus Punkte sichern
25.03 %
Burton Kid's Emphasis 18L kinderrugzak faded Burton Kid's Emphasis 18L kinderrugzak faded
Burton Kid's Emphasis 18L kinderrugzak faded
De Burton Emphasis rugtas voor kinderen is een maatje kleiner dan de grote tassen voor volwassenen. Deze kinder rugzak is niet kinderachtig met een 14 inch laptopvak en skatestraps.

29,95 €* 39,95 €*
30 Bonus Punkte sichern
50.06 %
Burton Kids Gromlet rugzak true black
Burton Kids Gromlet rugzak true black
Deze Gromlet rugzak van Burton is speciaal gemaakt voor kinderen. Met super handige vakjes aan de voorkant om bijvoorbeeld eten en kleine schoolspullen in te stoppen. Ook kan er een kleine laptop of tablet in.

19,95 €* 39,95 €*
20 Bonus Punkte sichern
Dakine Grom 13L kinderrugzak full bloom
Dakine Grom 13L kinderrugzak full bloom
De Dakine Grom rugzak is een echte Dakine tas voor de kids. Maar natuurlijk kun je hem ook gebruiken als je een compact rugzakje voor volwassenen.

44,95 €*
45 Bonus Punkte sichern