Voor het waxen van je snowboard adviseren wij om je base met een koperen (brass) borstel te ontdoen van statische energie. hierna neemt de base makkelijker wax op. Na de hotwax beurt van je snowboard en het krabben van je base gebruik je een paardenhaar borstel om de poriss«n weer goed te openen en de structuur optimaal te laten werken.. 

Filter
Holmenkol World Cup File Guide 87
Superior-quality aluminium edge angle for file guiding.

€34.95*
Oneballjay Fibertex Pad coarse
Oneballjay Fibertex Pad coarse
Met Fibertex pads haal je de laatste restjes wax van je snowboard en zorg je dat er geen vuiligheid achterblijft na het krabben van je base.

€2.95*
25.06 %
Oneballjay Waxing Brush Brass / Nylon ComboOneballjay Waxing Brush Brass / Nylon Combo
Oneballjay Waxing Brush Brass / Nylon Combo
De Oneballjay Waxing Brush Brass / Nylon Combo gebruik je na het krabben van je board. Het haalt de overtollige wax uit je board en zorgt voor structuur in je base. Ook kun je deze combo brush gebruiken voordat je gaat waxen om te zorgen dat je zoveel mog

€14.95* €19.95*
Oneballjay Waxing Brush BrassOneballjay Waxing Brush Brass
Oneballjay Waxing Brush Brass
Met de Oneballjay Waxing Brush Brass breng je structuur aan in de base van je snowboard, nadat je de wax eraf hebt gekrabt. Ook is deze koperen borstel perfect geschikt om voor het waxen oude wax te verwijderen.

€14.95*
Oneballjay Waxing Brush Horse HairOneballjay Waxing Brush Horse Hair
Oneballjay Waxing Brush Horse Hair
De Oneballjay Waxing Brush Horse Hair gebruik je na de Oneballjay Waxing Brush Brass. Gebruik deze borstel wanneer je gewaxt hebt met een zachtere, meer statische wax. De echter perfectionist gebruikt deze borstel sowieso als finishing touch.

€14.95*
Oneballjay Fibertex Pad fine
Oneballjay Fibertex Pad fine
Met Fibertex pads haal je de laatste restjes wax van je snowboard en zorg je dat er geen vuiligheid achterblijft na het krabben van je base.

€2.95*
Oneballjay Waxing Brush NylonOneballjay Waxing Brush Nylon
Oneballjay Waxing Brush Nylon
De Oneballjay Waxing Brush Nylon gebruik je na het krabben van je snowboard. De waxlaag krijgt een prima structuur. waardoor je board nog beter glijdt. Voor een niet al te dikke laag allround wax is deze borstel prima. Combineer het eventueel met de Oneba

€14.95*
Holmenkol BaseBrush BronzeHolmenkol BaseBrush Bronze
Holmenkol BaseBrush Bronze
Coarse bronze brush suitable for cleaning ski surfaces prior to and during hot waxing.

€29.95*
Holmenkol BaseBrush NylonHolmenkol BaseBrush Nylon
Holmenkol BaseBrush Nylon
Superior-quality nylon brush.

€17.95*
Holmenkol BaseBrush RosshaarHolmenkol BaseBrush Rosshaar
Holmenkol BaseBrush Rosshaar
The ideal horsehair brush for applying and brushing out finishing products (e.g. HOLMENKOL Syntec Speed Liquids,Syntec Race Powders).

€17.95*