30/04/2023

Wake Event Terneuzen 2023

Op zaterdag 20 mei staan wij bij Wake Event Terneuzen (WET). Als onderdeel van de Lowlands Wakeboard Tour is dit de grootste wakeboard wedstrijd achter de boot van het jaar en daarnaast wordt er geskate, motor gereden en is er een festival! Op de website van WET 23 vind je alle info. Maar hieronder vatten we het heel kort voor je samen.

WET 2023

Wakeboarden & wakesurfen

Op donderdag 18 mei (hemelvaartsdag) kun je bij de Braakman, het terrein waar WET gehouden wordt, terecht voor een coaching clinic wakeboardn achter de boot. Op vrijdag 19 mei kun je meedoen aan de WET wakesurf en wakeboard wedstrijd, met je eigen boot. Voor beide dagen check je het programma hier.

Zaterdag 20 mei is de hoofd dag van het event en dan zullen wij er ook bij zijn.  Van half 10 tot 4 vind de Lowlands Tour stop plaats, een wakeboard wedstrijd die meetelt in de Lowlands Tour en waarbij Nederlands en Belgisch talent strijd om de prijzen. 

Rond dezelfde tijd kun je ook op een 1.0 systeem van Wild West Winches wakeboarden op een kicker. Hiervoor zorgen wij dat we wat kabel wakeboards bij hebben, zodat je ook als je niks bij hebt een rondje kan proberen. 

Alsof dat nog niet genoeg wakeboarden is vinden er tussen de wedstrijden door ook nog een aantal wakeboard demo's plaats.

WET 2023

Skateboarden, enduro & meer

Alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook op het land los. Er is een mini-ramp contest voor skateboarders, met 500 Euro prijzengeld en toffe andere prijzen. Er wordt geskate in 3 categoriën: kids, 16+ en veteranen. De skate wedstrijd wordt gehost door Amy Kolmus.

Naast skaten kun je ook nog kijken (of deelnemen) aan een Enduro cross op de motor. Meerijden met een gravel fietstocht én niet onbelangrijk na alle sporten aansluiten bij het WET festival met verschillende bands en DJ's.

Alles bij elkaar is het zoveel dat je het echt op de website van WET zelf moet checken voor alle info. Maar een overzichtje vind je ook hieronder.

WET 2023


Read all about it!

Check out other recent blog posts below...

Mega Extreme Super SALE Ultra

Europe's hardest snowboard sale is now available at Down Town. We already have big discounts on the products, but with the right code you get even more discount on your total cart!

ontwerp-the-down-town-delta

2 winter geleden lanceerden we ons eerste eigen snowboard, de Down Town Delta. Vuig zorgde voor de graphics en THE boardscompany perstte ons board. 2 jaar later is het tijd voor een nieuwe print en jij kan die ontwerpen!

Schermafbeelding 2022-10-13 om 13.21.31

Binnenkort richting de bergen? Dan is een goede inpaklijst een fijne start. Hieronder vind je alle essentials voor jouw snowboardvakantie.

burton-kerst

During the Christmas holidays, Down Town is of course open as usual. With shopping night on Thursdays, but please note, Christmas Day and New Year's Day we are closed!

snowboard-advies-op-afspraak

From now on, it is possible to schedule an appointment for your snowboard advice in the shop! Through the link below you can choose for advice on snowboards, bindings, boots, helmets and goggles. You will get 100% time from Tom, Pieter or Giel.

Kom je schoen zetten!

Sinterklaas is in het land en je vanaf nu je schoen komen zetten bij Down Town! Snowboardschoen, skateschoen, of een skate, zet hem in onze schoenenkast en op 5 december is je schoentje gevuld door de Sint en zijn Pieten!

TryBeforeYouBuy_1080x1080_1

Want to test a snowboard before you buy? You can! Almost all our brands can be found on the snowboard test nights! Test your new snowboard here and if you like it, you can buy it in the shop. The best part is, we pay for your test ticket!