• 073 737 03 83
  • Beste prijs garantie
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Merken

Snowboard, skateboard, wakeboard merken

Snowboard merken in overvloed bij ons, maar sinds oktober 2016 zijn we ook weer volop aan de slag met skateboard merken en als extraatje hebben we voortaan de wakeboard merken. Deze slider hieronder is een overzicht van alle merken die we verkopen. Snowboarden gaat niet alleen over het merk, maar je hebt vast wel voorkeur voor een stijl, kleur of zelfs gewoon een merk. 

De wakeboard merken zijn nog wat minder uitgebreid, wij hebben alleen in de showroom wat we zelf hebben kunnen testen. Als nieuwe expertise willen we zeker weten dat we je de juiste merken aan kunnen bieden. Prijs kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan. Over skateboard merken kunnen we iets korter zijn. Namelijk; wij hebben wat we rijden, net als bij de longboards. Mooie merken die we zelfs gebruiken om op te rijden bij het maken van video materiaal. Het vervoeren van spullen. Kwaliteits merken dus! Check ze hier onder.

Wat is er nou interessant aan het lezen over snowboard merken?

We hebben gewoon veel te vertellen over de historie van de snowboard merken, het gaat hier toch om de beleving die jij wil hebben op wintersport, op een indoor baan en nog veel meer. Check daarom bijvoorbeel de overzichtspagina waarop Union Bindingen zichzelf presenteerd of een pagina over de historie van Burton Snowboards.

Union - Burton - Oneball - Oakley - Nikita - ThirtyTwo - Lib Tech - Dakine Capita - Anon - Airblaster

Laatst bekeken