Rollerblade RB110 3WD inline skates black / saffron yellow

De Rollerblade RB110 is een sterke Urban inline skate, wendbaar met grote wielen en dus snel.

€ 269,95*

Niet langer beschikbaar

Schoenmaat
Productinformatie "Rollerblade RB110 3WD inline skates black / saffron yellow"

De RB 110 3WD is een geweldige instap skate voor diegenen die iets stoers, wendbaars en snellers willen met 3WD-technologie. RB molded boots zijn duurzaam en comfortabel voor alle skate-omgevingen. De echte stap omhoog is het 3WD-frame dat drie 110 mm / 85A Supreme-wielen en SG7-lagers gebruikt. Combineer de snelheid en controle van deze skate met voorgevormde schoentechnologie, de ultieme zijwaartse ondersteuning, een veilig sluitsysteem, lateral sliders, schokabsorberende vulling in de hiel en je hebt een snelle, ultra-responsieve en veelzijdige skate die skaters van de meeste niveaus zullen waarderen . De rem wordt niet meegeleverd, maar is los verkrijgbaar (3WD Brake Support).


KENMERKEN:
• MOLDED BOOT SKATES zijn perfect voor de skater die duurzame hardshell skate-technologie wil ervaren zonder zich blauw te betalen. Rol overal en altijd in deze uiterst veelzijdige en duurzame skate.
• ONDERSTEUNEND EN GEVENTILEERD de RB Cruiser W molded shell biedt uitzonderlijke zijwaartse ondersteuning en heeft ventilatieopeningen voor ademend vermogen.
• GEWELDIGE GEVOERDE PERFORMANCE LINER met extra hielschokdemper voor geweldige trillingsdemping tijdens het skaten. Door de dubbele gesp en vetersluiting voelt de skate aan als een verlengstuk van de voet.
• 3WD EXTRUDED ALUMINIUM FRAME 255 mm / 10" is stijf, stabiel en heeft een lager profielontwerp om het zwaartepunt te verlagen met verhoogde snelheid en wendbaarheid. Frames kunnen zijwaarts worden aangepast.
• ROLLERBLADE SUPREME 110 mm / 85A WIELEN maximaliseren het rollen, de grip, snelheid en slijtage. Een echte prestatieverbetering van instapmodellen. SG7-lagers draaien snel en helpen de juiste snelheid te bieden.

Merk "Rollerblade"

Rollerblade is het grootste inline skate merk ter wereld en dat is niet voor niks. Veel van de inline skate zoals we hem nu kennen komt uit de Rollerblade denktank, zoals het remblokje achterop de skate en de eerste aggressive skates voor het skatepark. Check hier een overzicht van al onze Rollerblade producten.

Kleur: Geel, Zwart
Geslacht: Unisex, Man, Vrouw
Wielmaat (mm): 110
Hardheid (durometer): 85A

Verzenden

Standaard verzenden wij met DPD, maar je kan ook kiezen voor een van onze andere verzendopties. Hieronder vind je alle mogelijkheden, inclusief verzendtijd. De verzendkosten worden altijd vermeld in de checkout voordat je je bestelling afrond. Wil je meer weten over verzending, bekijk dan onze verzendpagina.

 Verzend methode Levertijd Verzendkosten
DPD ClassicNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €50,-
Pickup in de winkelNa bestelling ontvang je een mail dat je product(en) klaar liggen.
Je kunt je pakket ophalen tijdens de openingstijden van onze winkel.
Altijd gratis!
PostNLNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €5,-

Retourneren

Ruilen of retourneren mag. Je hebt 14 dagen de tijd om je artikel terug te sturen vanaf het moment dat je het ontvangt. Het artikel dat je retourneert moet compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, in de originele verpakking, met de originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. De kosten van de retourzending zijn voor de klant, het opsturen van een vervangend product, bijvoorbeeld een maat groter, is voor onze rekening. Wil je alles weten over retourneren? Kijk dan onze retourpagina.


International shipping and returns

We offer shipping through the whole of Europe. Shipping prices are automatically calculated in the checkout process and shown before you finalize your order. For an overview see our shipment page.

Returns have to be reported within 14 days of receival of your product. Returns will only be accepted when the product is unused and still in the original packaging with all original labels. The return shipment is paid for by the customer, in case of an exchange for a different size we will ship the new product free of charge. See our returns page for all information.

Meer producten van Rollerblade bekijken