• 073 737 03 83
  • Beste prijs garantie
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Snowboard verhuur

Ga je op wintersport en wil je een snowboardhuren? Ook dan kun je bij Down Town terecht. We hebben snowboards en bindingen in de verhuur en je krijgt altijd een bij jou passend snowboard mee. Bevalt je board je goed na een week huren? Dan kun je er ook voor kiezen om het snowboard te kopen, de huurprijs komt dan te vervallen.

Huur-koop van je snowboard

Twijfel jij of je die Burton Process of dat Lib Tech Travis Rice snowboard wel geschikt is voor jou? Dan hebben we de veiligste deal van allemaal: huur-koop. Je komt naar de winkel en samen zoeken we met jou het passende snowboard uit. Vervolgens huur jij het snowboard een week volgens de onderstaande tarieven en als je dolenthousiast bent over het board kun je het kopen, de huurprijs hoef je dan niet te betalen. Je weet precies wat je koopt en hebt dus 100% zekerheid. Bevalt het snowboard niet? Dan hebben wij ons vergist en kan je het terugbrengen en betaal je alleen de huurprijs.

Snowboard verhuur

Ga jij op vakantie en heb je geen zin om in Oostenrijk of Frankrijk in de rij te staan bij een verhuurbalie? Of niet zo'n zin in een beginnersboard van de skischool? Dan moet je naar Down Town komen. De week voor je vakantie kom je langs, samen kiezen we een passend snowboard, met bijbehorende bindingen uit en jij hebt de perfecte set voor je vakantie. Je kunt in de week voor je vakantie het snowboard meenemen, maar betaald alleen voor de dagen dat je het snowboard gebruikt.

We hebben 3 verschillende opties voor je; Basic, Average en Custom. Afhankelijk van het type snowboard kan de huurprijs variëren, deze prijzen gelden zowel bij huur-koop als bij normale verhur.

Basic: 
Je huurt onze basisset bestaande uit een snowboard en bindingen. Voor heren gebruiken we bijvoorbeeld de Burton Ripcord, Rome Mechanic of Gnu Carbon Credit. Dames gaan op vakantie met een Burton Feather of Genie, Rome Royal of Gnu B-nice. Snowboardschoenen verhuren we helaas niet, maar verkopen we genoeg. Je vind ze hier.

Prijs: Set (snowboard en bindingen): € 20,00 per dag

Average:
Is jouw niveau behoorlijk en wil je graag een meer gevorderde set mee op vakantie? Dan kies je voor onze "Average" deal. Je betaalt dan wat meer dan bij de "Basic", maar je krijgt dan ook zeker een beter board en betere bindingen.

Prijs: Set (snowboard en bindingen): € 25,00 per dag

Custom:
Heb jij interesse in een nieuw snowboard, maar je wilt hem graag proberen? Dan is onze "Custom" deal perfect voor jou. We zoeken samen in de shop naar jouw ultieme board en bindingen. Jij huurt hem van ons en gaat met vakantie. Kom je na de vakantie terug en de set is perfect? Dan koop je hem en verrekenen we de huursom. Toch niet helemaal wat je had verwacht? Dan heb je enkel de huur betaald. 

Prijs: Set (snowboard en bindingen): € 30,00 per dag

Hier lees je nog onze algemene huurvoorwaarden.

Snowboardschoenen huren

Snowboardschoenen verhuren we helaas niet, maar verkopen we genoeg. Je vind ze hier. Er is een goede reden dat we geen boots verhuren, namelijk dat je snowboardschoenen het allerbelangrijkste van je hele snowboard setup zijn. Geen goede schoenen = pijn aan je poten = rotvakantie. Kom daarom gewoon naar de winkel, neem de tijd, pas verschillende snowboardschoenen en koop schoenen die perfect bij je passen.

Alle snowboardschoenen die wij verkopen hebben een thermo-liner, oftewel een binnenschoen die gevormd wordt als hij warm is (wanneer jij aan het snowboarden bent. Hierdoor gaat de schoen perfect naar je voet staan en bij een huurschoen kan dat niet. Daarom verhuren wij geen snowboardschoenen.

Voordelen van het huren van een snowboard bij Down Town

  • Geen stinkende verhuurschoenen, wees wijzer en koop goed passende snowboardschoenen!
  • Altijd nieuw materiaal, wij verkopen al onze verhuurboards, dus je hoeft niet bang te zijn een board van 3 jaar oud mee te krijgen.
  • Goed advies, je krijgt hetzelfde advies als een snowboardkoper, dus een passend board.
  • Geen wachtijden bij de verhuur op je vakantie.
  • Goed gewaxt en geslepen snowboards.
  • Ruime afhaal- en retourmogelijkheden.
  • Mogelijkheid tot huur-koop.
Laatst bekeken