Smith Allure Mips helm matte black pearl

De Smith Allure helm is een van de lichtste dames helmen van de wereld. Een strakke, tijdloze helm met een comfortabele fleece en pluche binnenvoering. Deze uitvoering heeft het Mips systeem wat je hoofd beter beschermt als je valt.

€ 99,95*

% € 149,95* (33.34% bespaard)

Beschikbaarheid: in winkel! Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden

Maat
Productinformatie "Smith Allure Mips helm matte black pearl"

De Allure skihelm van Smith heeft een lichtgewicht en een stijlvol dessin en is uitermate geschikt voor de allround skiër. De lichtgewicht in-mold helm zorgt voor veiligheid, zonder dat dit ten kosten gaat van het comfort van de helm. De helm is voorzien van het innovatieve MIPS systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de helm roteert tijdens een val. Zo blijft uw hoofd beschermd en worden harde klappen gedempt wanneer u op de grond neerkomt. De helm is daarnaast voorzien van een heerlijk zachte voering en is uitgerust met een geavanceerd ventilatiesysteem, dat warme lucht wegvoert vanaf de skibril. De ventilatie kan gereguleerd worden met behulp van het 'airflow climate control system' en de 9 ventilatie openingen. De skihelm is daarnaast voorzien van oorbeschermers en een verwijderbare skibril-houder. De pasvorm van de helm vormt zich automatisch naar uw hoofd en bewegingen dankzij het Self-adjusting lifestyle fit systeem. Dit maakt de helm zeer comfortabel om te dragen. Let op: Bij het selecteren van de juiste maat helm dient u de omtrek van het hoofd te meten.

Lichtgewicht in-mould constructie
Luchtstroom-klimaatcontrole
9 ventilatiegaten
Zelf-afstellend lifestyle passysteem
Snapit SL2 oorbeschermers
AirEvac 2 ventilatie
Verwijderbare gogglelock
Beanie compatibel
Outdoor Tech™-audiosysteem los beschikbaar

Sizechart Smith Allure:
Small: 51 - 55 cm
Medium: 55 - 59 cm
Large: 59 - 63 cm

Merk "Smith"

Smith Optics is een populair skibrillen, oftewel goggles merk en maakt comfortabele en veilige helmen voor de wintersporter. De brillen zijn veelal voorzien van Chromapop lenzen voor optimaal zicht en ook in helm ontwikkelingen loopt Smith voorop met bijvoorbeeld het gebruik van Koroid in hun helmen. Meer weten? Kom passen in onze snowboardwinkel in Den Bosch.

Kleur: Zwart
Geslacht: Vrouw

Verzenden

Standaard verzenden wij met DPD, maar je kan ook kiezen voor een van onze andere verzendopties. Hieronder vind je alle mogelijkheden, inclusief verzendtijd. De verzendkosten worden altijd vermeld in de checkout voordat je je bestelling afrond. Wil je meer weten over verzending, bekijk dan onze verzendpagina.

 Verzend methode Levertijd Verzendkosten
DPD ClassicNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €50,-
Pickup in de winkelNa bestelling ontvang je een mail dat je product(en) klaar liggen.
Je kunt je pakket ophalen tijdens de openingstijden van onze winkel.
Altijd gratis!
PostNLNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €5,-

Retourneren

Ruilen of retourneren mag. Je hebt 14 dagen de tijd om je artikel terug te sturen vanaf het moment dat je het ontvangt. Het artikel dat je retourneert moet compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, in de originele verpakking, met de originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. De kosten van de retourzending zijn voor de klant, het opsturen van een vervangend product, bijvoorbeeld een maat groter, is voor onze rekening. Wil je alles weten over retourneren? Kijk dan onze retourpagina.


International shipping and returns

We offer shipping through the whole of Europe. Shipping prices are automatically calculated in the checkout process and shown before you finalize your order. For an overview see our shipment page.

Returns have to be reported within 14 days of receival of your product. Returns will only be accepted when the product is unused and still in the original packaging with all original labels. The return shipment is paid for by the customer, in case of an exchange for a different size we will ship the new product free of charge. See our returns page for all information.

Meer producten van Smith bekijken