Helmen kopen

Een snowboardhelm of skihelm is het belangrijkste onderdeel van jouw bescherming. Op de piste zie je bijna niemand meer zonder helm. Wees verstandig en koop een goede helm bij downtown.nl. Verschil in prijs wordt veroorzaak door het gewicht, ventilatie en verstelbaarheid van de helm. Veel helmen hebben een boa systeem waardoor hij nog beter verstelbaar is. Steeds meer helmen zijn daarnaast ook verkrijgbaar in een MIPS uitvoering. Kom je een helm passen in de winkel, neem dan ook je eigen goggle mee voor het beste resultaat!

Filter
58.36 %
Anon Invert helm blackAnon Invert helm black
Anon Invert helm black
De Anon Invert helm is een compacte ski en snowboardhelm in de Anon collectie deze winter. Check alle Anon helmen op downtown.nl of kom passen in Den Bosch

€ 49,95* € 119,95*
78.28 %
Anon Prime MIPS helm cracked blackAnon Prime MIPS helm cracked black
Anon Prime MIPS helm cracked black
Vederlicht, supergoed af te stellen ventilatie en een BOA pasvorm systeem. Deze high-end helm biedt alles voor de fanatieke snowboarder.

€ 49,95* € 229,95*
53.37 %
Anon Greta helm purpleAnon Greta helm purple
Anon Greta helm purple
De Anon Greta is voor 75 Euro een erg goede helm om mee te snowboarden. Skate-style en je kunt de earpads er uit halen om er ook mee te skaten.

€ 34,95* € 74,95*
66.69 %
Anon Echo helm grayAnon Echo helm gray
Anon Echo helm gray
De Anon Echo is een helm met 15 ventilatie gaten, zodat je het nooit te warm krijgt. Je kunt er 12 sluiten, zodat je het ook nooit te koud krijgt. Verder een handig 360 BOA systeem om te zorgen dat de altijd goed past en met 500 gram is deze helm lekker l

€ 49,95* € 149,95*