Demon Flex-Force X-Connect D3O Top

De ultieme bescherming voor de grootste waaghalzen. Deze Flex-Force X Connect Top bveschermt jou hele boven lichaam als geen ander en is ook te verbinden aan het bijpassende broekje.

€ 254,95*

Niet langer beschikbaar

Maat
Productinformatie "Demon Flex-Force X-Connect D3O Top"

Bij Demon hebben ze gewerkt aan een beschermingssysteem dat niet alleen een revolutie teweegbrengt in de manier waarop je over bescherming denkt, maar die je ook het vertrouwen geeft om wat je wilt doen naar een hoger niveau te tillen. Dit systeem is getest en ontworpen om bescherming te bieden tegen de ergste crashes, valpartijen en alles wat er kan gebeuren.X-connect betekent dat je boven- en onderkant twee afzonderlijke stukken uitrusting zijn die met elkaar worden verbonden, waardoor je een volledige bescherming hebt van nek tot stuitbeen. De X-connect boven-en onderkant kunnen samen of apart gedragen worden.

Het nieuwe X-connect systeem biedt verbeterde rug- en onderrugbescherming en een nieuw ondersteuningssysteem voor de nieren. De X-Connect shorts zijn voorzien van een verbeterde vulling waardoor ze maximale bescherming bieden. Dit systeem beval overal D30 en Sas-Te. De X-connect is de lichtste en het meest geïntegreerde systeem dat er is en kan makkelijk onder je snowboardkleding gedragen worden.

Lichtgewicht, atletische mix van lycra en mesh
Volledig geventileerde onderarm en zijkant
Sluit beter aan op het lichaam
Versterkte rib bescherming
Extra sleutelbeen bescherming
Verstelbare elleboogbanden voor een betere pasvorm
Verstelbare / verwijderbare taille- / niergordel
Lichtgewicht, atletische mix van lycra / mesh voor
Nauwsluitend comfort
Volledig ventilerende benen
Uitgebreide bescherming van de onderrug
Multisportuitrusting voor alle seizoenen

Rug: BP3 L
De D3O® BP3 heeft een beschermende huid voor verhoogde duurzaamheid en een langere staart voor meer dekking (dan concurrenten). Het is een lichtere en sterkere rugbeschermer dan de toonaangevende concurrenten en heeft een aanpasbare stoffen achterkant.

Ellebogen / schouders: T5 EVO X
De D3O® T5 EVO X maakt gebruik van de nieuwste materiaalinnovatie van D3O die een grotere duurzaamheid biedt. De onderdelen blijven een uitstekende bescherming tegen stoten bieden, terwijl ze toch een laag profiel en lichtgewicht blijven. Het assortiment omvat knie-, heup-, schouder- en elleboogbeschermers die CE-gecertificeerd zijn op niveau 1 in omgevings-, natte en koude omstandigheden.

Vervaardigd van zeer duurzaam materiaal
CE-gecertificeerd volgens EN1621-1: 2012
Niveau 1 in omgevings-, natte en koude omstandigheden
Gebied A-dekking
Temperatuur stabiel

Ribben en borst: SAS-TEC SP-2/20
3D-Protector van visco-elastisch zacht schuim met uitstekende schok absorptiewaarden: restkracht <18 kN (norm, niveau 2:20 kN). Past in elke positie perfect op de voeg door de speciale constructie met segment stukken.

SAS-TEC CP-3
3D-Protector van visco-elastisch zacht schuim met uitstekende schok absorptie waarden. De CP-3 zwart is gecertificeerd EN 1621-3: 2016 Borststuk beschermer door SAS-TEC. Dit nieuwe item passeert ook gemakkelijk de Impact Attentuation voor Level 1 en de Impact Distribution voor Level 2. Luchtkanalen aan de binnenkant zorgen voor meer comfort.

Extra vulling: CTF EVA FOAM
15 mm op maat gesneden EVA-schuim, met neopreen buitenstof voor extra bescherming.

X Connect herentop - Gecertificeerde bescherming tegen stoten voor meerdere sporten
D3O Tailbone CE EN 1621-1 + optionele koude test (-10C)
D3O BP3 Level 1 EN 1621-1 + Optionele koudetest (-10C) en Sneeuwsporttest (-20C)
T5 CE EN 1621-1 + optionele koudetest (-10C) elleboog en schouder
SAS-Tec CE EN 1621-1 ribben en onderarm.
D3O Polsbescherming.
Extra sleutelbeen bescherming.
Verstelbare elleboogbanden voor een betere pasvorm.
Verkrijgbaar met optionele SAS-Tec CE EN 1621-1 borstplaat
Niet alleen voor de winter!
Sluit nauw aan op het lichaam.
Lichtgewicht, atletische mix van lycra en mesh.
Volledig geventileerde onderarm en zijkant.
Multisportuitrusting voor alle seizoenen.
Handwas, aan de lucht laten drogen.

Merk "Demon"

Demon biedt een mooi assortiment bescherming voor het snowboarden. Van kniebescherming tot rugbeschermers en van polsbeschermers tot impact shorts, Demon biedt goede bescherming voor op de sneeuw. Niet genoeg? Naast hun bescherming heeft Demon ook snowboard accessoires en wax!

Kleur: Zwart
Geslacht: Man

Verzenden

Standaard verzenden wij met DPD, maar je kan ook kiezen voor een van onze andere verzendopties. Hieronder vind je alle mogelijkheden, inclusief verzendtijd. De verzendkosten worden altijd vermeld in de checkout voordat je je bestelling afrond. Wil je meer weten over verzending, bekijk dan onze verzendpagina.

 Verzend methode Levertijd Verzendkosten
DPD ClassicNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €50,-
Pickup in de winkelNa bestelling ontvang je een mail dat je product(en) klaar liggen.
Je kunt je pakket ophalen tijdens de openingstijden van onze winkel.
Altijd gratis!
PostNLNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €5,-

Retourneren

Ruilen of retourneren mag. Je hebt 14 dagen de tijd om je artikel terug te sturen vanaf het moment dat je het ontvangt. Het artikel dat je retourneert moet compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, in de originele verpakking, met de originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. De kosten van de retourzending zijn voor de klant, het opsturen van een vervangend product, bijvoorbeeld een maat groter, is voor onze rekening. Wil je alles weten over retourneren? Kijk dan onze retourpagina.


International shipping and returns

We offer shipping through the whole of Europe. Shipping prices are automatically calculated in the checkout process and shown before you finalize your order. For an overview see our shipment page.

Returns have to be reported within 14 days of receival of your product. Returns will only be accepted when the product is unused and still in the original packaging with all original labels. The return shipment is paid for by the customer, in case of an exchange for a different size we will ship the new product free of charge. See our returns page for all information.

Meer producten van Demon bekijken

Demon Screw Driver Tool
Demon Mounting Hardware 16mm snowboard schroefjes
36.68 %
Demon Muzzle Vise Ski/Snowboard Klemmen 3 stuks
Demon Scraper 14"
Demon Metal Scraper
Demon P-tex stick clear