Niche Pyre 140 snowboard

De Pyre is een poeder en carve topper.Leef je helemaal, zweef door poeder met minimale inspanning en maak plezier op de hele berg!

€ 239,95*

% € 479,95* (50.01% bespaard)
Productinformatie "Niche Pyre 140 snowboard"

Een ongelooflijk leuke directionele vorm voor het rippen van bochten, springen tussen de bomen en het snijden van de sneeuw. Ontworpen om door schokkerige gebieden te gaan, draai gemakkelijk en krachtig door de uitgangen dat u een geweldig drijfvermogen biedt. Dit board heeft een ongeloofelijk leuke pow-shape, eentje waar je niet teleurgesteld in zult zijn als je een een dagje buiten het resort wilt rijden. Dit board gebruikt RECYCLAMINE®, wat betekent dat het zero-waste is en volledig recyclebaar.

Type: Freeride/All Mountain

Flex: 7 (uit 10)

Profiel: Back-Seat Camber, Rockered Nose
Rocker in de neus die leidt naar de traditionele camber bij de BACK-voet. Drijf moeiteloos door poeder.

Shape: Directional Twin
Een directional board heeft een nose die langer is als de tail van het snowboard wat zorgt voor meer controle op steile stukken en minder moeite in de poeder. De flex van het board is ook asymmetrisch waarbij de tail meestal stijver is voor betere bochten en stabiliteit. De nose wordt vaak minder stijf gemaakt waardoor je een betere float krijgt. De stance van het board staat meer richting de tail waarbij de hoeveelheid daarvan wordt aangeduid met inches. Directional boards zijn allebei de kanten op te rijden maar zijn kracht ligt bij het rijden van de voorkeurskant.

Kern: Sustainable Wood Cores
Lokaal geproduceerde, FSC-gecertificeerde houtkernen. De bossen waar onze houtkernen vandaan komen, worden zorgvuldig beheerd om de sociale, economische, ecologische, culturele en spirituele behoeften van huidige en toekomstige generaties te behouden. Ook onze houtkernen komen uit een duurzame bron, waardoor ze vervangen worden door nieuwe bomen!

Basalt: Stringers
Gebruikt om koolstofvezel te vervangen vanwege zijn vergelijkbare kenmerken ... en het is meer milieuvriendelijk!
Geeft hierdoor meer pop en geeft meer stabiliteit en dempt hierdoor ook trillingen.

Top: Digi-Print Topsheet
We printen onze topsheets digitaal met watergedragen inkten die tot 90% minder oplosmiddelen gebruiken dan traditionele inkten, en geen lak gebruiken, wat onze boards een mooie matte finish geeft. Ze gebruiken een lakvrij toplaagmateriaal, waardoor de boards iets lichter zijn dan andere snowboards. Het geeft de planken ook een matte afwerking met een werkelijk unieke esthetiek en een organisch gevoel

Base: Sinterd Base
Snel, sterk en soepel als een goede whisky

Hars: Snappy Sap Bio Resin
Elastischer en vlotter dan normaal hars, hierdoor dempt het trillingen en heeft extreem hoge hechtingseigenschappen om te helpen dat uw board delamineert.

Staalkant: 2 x Traction Bumps
heeft extra randcontactpunten om uw board meer randcontrole en stabiliteit te bieden,vooral in ijzige omstandigheden, hierdoor
werkt het als de kartelrand van een mes en lost het het ‘squirrely’ gevoel op dat sommigen reverse camber boards kunnen hebben.

Recyled Materials:
Er wordt gebruik gemaakt van niet-toxisch, vrij van oplosmiddelen,UV-gebaseerde inkt voor de grafische afwerking van alle snowboards.Niche gebruikt gerecyclede materialen in veel componenten van ons snowboardontwerp en -productie.
Dergelijke componenten die in onze boards worden gebruikt, zijn onder meer: Recycled bases, sidewalls and edges.

Merk "Niche"

Niche snowboards maakt hun snowboards zo ecologisch verantwoord als mogelijk. Dit klinkt cheesy, maar ze gebruiken daarbij wel de laatste technieken om hele goede snowboards te bouwen. Met magne-traction ,altijd met sintered base en goede shapes. Meer info of Niche snowboards kopen? Kom langs in onze winkel in Den Bosch. 

Kleur: Zwart
Geslacht: Man
Snowboard maat: 140
Ervaring: Gevorderd, Expert
Snowboard shape: Camber
Rijstijl: All mountain, Freeride

Verzenden

Standaard verzenden wij met DPD, maar je kan ook kiezen voor een van onze andere verzendopties. Hieronder vind je alle mogelijkheden, inclusief verzendtijd. De verzendkosten worden altijd vermeld in de checkout voordat je je bestelling afrond. Wil je meer weten over verzending, bekijk dan onze verzendpagina.

 Verzend methode Levertijd Verzendkosten
DPD ClassicNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €50,-
Pickup in de winkelNa bestelling ontvang je een mail dat je product(en) klaar liggen.
Je kunt je pakket ophalen tijdens de openingstijden van onze winkel.
Altijd gratis!
PostNLNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €5,-

Retourneren

Ruilen of retourneren mag. Je hebt 14 dagen de tijd om je artikel terug te sturen vanaf het moment dat je het ontvangt. Het artikel dat je retourneert moet compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, in de originele verpakking, met de originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. De kosten van de retourzending zijn voor de klant, het opsturen van een vervangend product, bijvoorbeeld een maat groter, is voor onze rekening. Wil je alles weten over retourneren? Kijk dan onze retourpagina.


International shipping and returns

We offer shipping through the whole of Europe. Shipping prices are automatically calculated in the checkout process and shown before you finalize your order. For an overview see our shipment page.

Returns have to be reported within 14 days of receival of your product. Returns will only be accepted when the product is unused and still in the original packaging with all original labels. The return shipment is paid for by the customer, in case of an exchange for a different size we will ship the new product free of charge. See our returns page for all information.