Ride OMG 142 snowboard 19/20

De OMG heeft een asymmetrische sidecut om de controle van de bochten aan de hielkant te verbeteren, terwijl de rocker in de nose en tail precies genoeg float biedt voor de dagen met veel poeder. De camber tussen de rockerzones houdt je randen strak op ijs

€ 224,95*

% € 449,95* (50.01% bespaard)
Productinformatie "Ride OMG 142 snowboard 19/20"

"Houd je zelfs van me?" Stop de gevoelens, vriend. De OMG zal het op de berg interessanter houden dan welk vriendje ooit zou kunnen dankzij de pop en het reactievermogen van de LSD Carbon Slimerods® 2.0. De OMG heeft een asymmetrische sidecut om de controle van de bochten aan de hielkant te verbeteren, terwijl de rocker in de nose en tail precies genoeg float biedt voor de dagen met veel poeder. De camber tussen de rockerzones houdt je randen strak op ijs en hardere omstandigheden. Met al deze geweldige eigenschappen, kan je met deze mid-flex board gewoon optimaal genieten.

Type: Park/Piste
Flex: Mellow / Medium / Aggressive

Profiel: Asymmetrical Twin Hybrid Rocker
Een hybride twin shape met meer rocker dan camber. Daarnaast is dit board asymmetrisch waardoor je meer druk kan uitoefenen op je tenen en de bochten op je hielkant nog leuker worden.

Shape: Twin
Bij de twin shape staan je voeten even wijd van je nose en tail vandaan, dit zorgt voor een goede wendbaarheid en beter freestyle prestaties.

Kern: Performance Core
High strength Aspen gecombineerd met Bamboo en licht Paulownia wood om de perfecte balans te geven tussen sterk en licht.

Demping: Double Impact Plates
Onder je bindingen toegevoegd om de druk beter op te vangen die ontstaat bij landingen of heftig gecarvede bochten en het breken van het board te voorkomen. Aangeboden in twee niveaus: Single en Double. Dit board heeft double impact plates dus 1 meer onder elke binding dan de single en daardoor extra demping bij landingen.

Sidewalls: Roll-In Slimewall
Een unieke 3D-structuur gebouwd rond onze urethane Slimewall®-sidewalls. Ontworpen om de totale boardsterkte te vergroten, te voorkomen dat de topsheet gaat chippen en het board wat lichter wordt.

Staalkant: Cleave Edge™ Steel
Bijna 50% meer staal, levert ongeëvenaarde weerstand tegen randbreuken en kan worden afgestemd op grotere radii.

Base: Sintered 4000 Base
De Sintered 4000 base is sintered base, dit betekend dat hij goed wax opneemt en goed glijdt. Het hoogwaardig sintered 4000 Ptex-base materiaal is duurzamer, harder en sneller is dan een extruded base.

Sidecut:  Assymetrical Quadratic Sidecut
Drie radii gecombineerd om het uitsturen van de bocht  en initiatie te verbeteren en je de best mogelijke grip te bieden. Dit ontwerp is uniek aangepast voor elk model op basis van zijn vorm en rijstijl.

Fiberglass: Hybrid Glass
Triaxial bovenop, biaxial op de base; gebalanseerde torsional flex en stijfheid voor beter controle bij hoge snelheid.

L.S.D. CARBON SLIMERODS® 2.0
L.S.D. Slimerods® hebben een unieke vorm voor de dames aangepast in dikte om meer carbon dichter bij de inserts te plaatsen en minder carbon naar de nose en / of tail toe. Hierdoor kunnen dames gemakkelijk op functies en kleinere overgangen springen, maar behouden ze maximale kracht van carbon wanneer ze nodig zijn voor grotere kickers en in de halfpipe.

Merk "Ride"

Ride snowboards is al jaren kind aan huis bij Down Town. Dit Amerikaanse snowboard merk lag vroeger met boards als de Ride DH en DH2 in de winkel, tegenwoordig zijn de Ride Warpig, Bezerker en Twinpig populaire modellen. Ook de snowboardschoenen en bindingen vindt je in de winkel. Altijd high-end, vaak goed geprijsd. Check hieronder de hele Ride collectie van Down Town op dit moment.

Kleur: Wit
Geslacht: Vrouw
Snowboard maat: 142
Ervaring: Gevorderd
Snowboard shape: Rocker
Rijstijl: All mountain, Freestyle

Verzenden

Standaard verzenden wij met DPD, maar je kan ook kiezen voor een van onze andere verzendopties. Hieronder vind je alle mogelijkheden, inclusief verzendtijd. De verzendkosten worden altijd vermeld in de checkout voordat je je bestelling afrond. Wil je meer weten over verzending, bekijk dan onze verzendpagina.

 Verzend methode Levertijd Verzendkosten
DPD ClassicNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €50,-
Pickup in de winkelNa bestelling ontvang je een mail dat je product(en) klaar liggen.
Je kunt je pakket ophalen tijdens de openingstijden van onze winkel.
Altijd gratis!
PostNLNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €5,-

Retourneren

Ruilen of retourneren mag. Je hebt 14 dagen de tijd om je artikel terug te sturen vanaf het moment dat je het ontvangt. Het artikel dat je retourneert moet compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, in de originele verpakking, met de originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. De kosten van de retourzending zijn voor de klant, het opsturen van een vervangend product, bijvoorbeeld een maat groter, is voor onze rekening. Wil je alles weten over retourneren? Kijk dan onze retourpagina.


International shipping and returns

We offer shipping through the whole of Europe. Shipping prices are automatically calculated in the checkout process and shown before you finalize your order. For an overview see our shipment page.

Returns have to be reported within 14 days of receival of your product. Returns will only be accepted when the product is unused and still in the original packaging with all original labels. The return shipment is paid for by the customer, in case of an exchange for a different size we will ship the new product free of charge. See our returns page for all information.