Snowboard onderhoud

Jouw snowboard verdient natuurlijk het beste onderhoud. Bij DownTown.nl hebben we alles wat jij hiervoor nodig hebt, alles om je board of ski's optimaal te slijpen of waxen in een onderhoud set of gewoon los als tool. ook hebben we reserve onderdelen voor als je iets kwijt bent of wilt vernieuwen. 

Ben je zelf niet zo van het onderhoud maar wil je wel dat je plank lang mee gaat? Bij DownTown doen wij aan onderhoud van snowboards en ski's. Meer info over het onderhoud dat wij doen kunt u hier vinden.

Filter
Oneballjay X-wax Ice ( vanaf - 11ªC )
Oneballjay X-wax Ice ( vanaf - 11ªC )
De OneBallJay is de ultieme wax op de markt! Door de grafiet wax te mixen met de specifieke hotwax. krijg je het beste glij-vermogen. Kies de juiste wax voor de juiste temperatuur. Oneballjay is wellicht de grootste wax specialist van het heelal! Een enor

€ 18,95*
Oneballjay Waxing Brush BrassOneballjay Waxing Brush Brass
Oneballjay Waxing Brush Brass
Met de Oneballjay Waxing Brush Brass breng je structuur aan in de base van je snowboard, nadat je de wax eraf hebt gekrabt. Ook is deze koperen borstel perfect geschikt om voor het waxen oude wax te verwijderen.

€ 14,95*
50.13 %
Burton Donut wax 80 gramBurton Donut wax 80 gram
Burton Donut wax 80 gram
Deze wax mag je absoluut niet bewaren op de tafel in je appartement. Stel je voor dat je wakker wordt met een kater en nog niet helemaal wakker bent.. Je neemt een hap.. :)

€ 9,95* € 19,95*
Burton Bullet tool redBurton Bullet tool red
Burton Bullet tool red
De Burton Bullet tool verkopen we op DownTown.nl veruit het meest. Compact, maar geschikt voor heavy use en te gebruiken met je handschoenen aan. Uitgevoerd met alles wat je nodig hebt.

€ 34,95*
Oneballjay Waxing Brush Horse HairOneballjay Waxing Brush Horse Hair
Oneballjay Waxing Brush Horse Hair
De Oneballjay Waxing Brush Horse Hair gebruik je na de Oneballjay Waxing Brush Brass. Gebruik deze borstel wanneer je gewaxt hebt met een zachtere, meer statische wax. De echter perfectionist gebruikt deze borstel sowieso als finishing touch.

€ 14,95*
Oneballjay 12" Scraper
Oneballjay 12" Scraper
Met deze langwerpige waxkrabber kan je vrijwel de hele breedte van je snowboard ontdoen van overtollige wax. Lekker snel, dus ook weer snel op de piste.

€ 9,95*
Oneballjay Fibertex Pad fine
Oneballjay Fibertex Pad fine
Met Fibertex pads haal je de laatste restjes wax van je snowboard en zorg je dat er geen vuiligheid achterblijft na het krabben van je base.

€ 2,95*
Kleine waxbeurt
Waxen en slijpen

€ 30,00*
Burton Aluminium Logo MatsBurton Aluminium Logo Mats
Burton Aluminium Logo Mats
Met deze aluminium Burton Process logo mats glijd je niet meer zomaar uit. Deze anti-slip voor je snowboard is ook nog eens stylish.

€ 13,95*
Burton Channel Plug peace ganjaBurton Channel Plug peace ganja
Burton Channel Plug peace ganja
De rubbertje van je Burton Channel snowboard kwijt? Geen probleem! Op downtown.nl bestel je voor een paar Euro een nieuw setje Channel Plugs in een kleur naar keuze.

€ 9,95*
Oneballjay Waxing Brush NylonOneballjay Waxing Brush Nylon
Oneballjay Waxing Brush Nylon
De Oneballjay Waxing Brush Nylon gebruik je na het krabben van je snowboard. De waxlaag krijgt een prima structuur. waardoor je board nog beter glijdt. Voor een niet al te dikke laag allround wax is deze borstel prima. Combineer het eventueel met de Oneba

€ 14,95*
Oneballjay Bottle Caps Traction PadsOneballjay Bottle Caps Traction Pads
Oneballjay Bottle Caps Traction Pads
Biertje bij het snowboarden? Dan schiet je voet nog wel eens van je board bij het steppen. Oneballjay en Down Town bieden de oplossing met deze bierdoppen traction pads.

€ 9,95*
Oneballjay P-tex stick clear 11mm
Oneballjay P-tex stick clear 11mm
Heb je een diepe kras in je base? Dan kun je deze vullen met p-tex, dit doe je door het p-tex in je base te laten smelten. Steek het staafje aan, wacht tot het begint te druppen en duw het goed aan. Daarna met een mesje het overtollige deel wegsnijden en

€ 2,95*
Grote waxbeurt
Waxen en slijpen en base vullen

€ 40,00*
Burton Channel Plug pine tree processBurton Channel Plug pine tree process
Burton Channel Plug pine tree process
De rubbertje van je Burton Channel snowboard kwijt? Geen probleem! Op downtown.nl bestel je voor een paar Euro een nieuw setje Channel Plugs in een kleur naar keuze.

€ 9,95*
waxbeurt handwax
Waxen en slijpen en base vullen

€ 50,00*
Holmenkol Fluormix White 150 gram
Holmenkol Fluormix White 150 gram
Een goede en snelle wax voor als de sneeuw erg vochtig is en een temperatuur heeft tussen de 0C en -14C. Geschikt voor (langlauf)ski's en snowboards.

€ 32,95*
Holmenkol Profi EdgerHolmenkol Profi Edger
Holmenkol Profi Edger
Hoogwaardige ergonomische kantslijper met glijrollen aan de onderzijde.

€ 69,95*
Holmenkol Alphamix YELLOW wax 2x35 gram
Holmenkol Alphamix YELLOW wax 2x35 gram
Holmenkol Alphamix Racing wax is hoge kwaliteit basis wax en trainingswax op hydrocarbon basis. Het beste geschik voor temperaturen tussen de 0 en -4 graden.

€ 11,95*
Holmenkol Worldcup Mix wax hot yellow-red 2x35 gram
Holmenkol Worldcup Mix wax hot yellow-red 2x35 gram
Twee verschillende soorten waxen die samen een bereik hebben van 0ᄚC tot -14ᄚC. Daarmee kun je een ski of snowboard voorbereiden op normale en wat warmere sneeuwtemperaturen.

€ 11,95*