Burton Lelah dames snowboardjas true black / mulled berry

Verfijnde stijl, precies goed gevoerd en bluesign® goedgekeurde fabricage die goed is voor zowel mens als milieu. De Lelah jacket van Burton is een heerlijke dames jas. Check hem op downtown.nl.

€ 99,95*

% € 219,95* (54.56% bespaard)
Maat
Productinformatie "Burton Lelah dames snowboardjas true black / mulled berry"

Op zoek naar een jas in streetwear stijl die je op de berg kan rocken? Welkom Burton Lelah Jacket! Fijne stoffen in unieke texturen, capuchon met kunstbont afwerking en high-end details zorgen voor een fris gevoel dat de winterse kou buitensluit. De THERMOLITE®-isolatie wordt onder de DRYRIDE 2-laagse stof gestoken om je door iedere storm heen te helpen. De slimfit pasvorm biedt een strakke en cleane uitstraling zonder je beweging te belemmeren, en een asymmetrisch geplaatste rits aan de voorkant zorgt voor een zacht, schaafvrij gevoel tegen je kin.

Fit: Slim
Waterproofing / breathability: 4 (out of 10):10,000mm/5,000G
Warmth index: 4 (out of 10): 100G Thermolite

Slim fit: De slanke pasvorm zit dicht op het lichaam, met ruimte voor het kledingstuk om mee te bewegen.
DRYRIDE stof [10.000mm/5.000g] is zeer goed ademend, waterdicht en sneldrogend.Kritisch getapete naden.
Living Lining® zorgt voor een constante temperatuurregeling zonder extra volume of gewicht.
THERMOLITE® [100g] gebruikt 40% gerecycleerde materialen om warme lucht op te vangen en heeft een groter oppervlak om de vochtverdamping te bevorderen.
Ergonomische waterafstotende sneeuwvanger met jas-broek-interface; met mesh gevoerde, no-snag okselventilatie.
Vaste contour capuchonp met afneembare imitatiebont afwerking. De capuchon kan ook over je helm gedragen worden.
Zippered microfleece hand-warmer pockets, chest pocket with hidden zipper entry, media/goggles pocket, and mesh dump pocket
bluesign® goedgekeurd. De materialen die worden gebruikt voor dit product zijn gemaakt met alleen veilige chemicaliën en verminderen de impact op de mens en de planeet tijdens de productie.

Merk "Burton"

Burton snowboards vind je bij Down Town, een van de weinige Burton Premium Stores in Nederland. Snowboards, bindingen, Burton Step On, snowboardschoenen, kleding, tassen, alles van Burton vind je in onze snowboardwinkel in Den Bosch. Jake Burton heeft als snowboardpionier een prachtig merk met hoogwaardige producten achtergelaten en hierover adviseren we je graag.

Kleur: Rood, Zwart
Geslacht: Vrouw
Voering: Gevoerd

Verzenden

Standaard verzenden wij met DPD, maar je kan ook kiezen voor een van onze andere verzendopties. Hieronder vind je alle mogelijkheden, inclusief verzendtijd. De verzendkosten worden altijd vermeld in de checkout voordat je je bestelling afrond. Wil je meer weten over verzending, bekijk dan onze verzendpagina.

 Verzend methode Levertijd Verzendkosten
DPD ClassicNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €50,-
Pickup in de winkelNa bestelling ontvang je een mail dat je product(en) klaar liggen.
Je kunt je pakket ophalen tijdens de openingstijden van onze winkel.
Altijd gratis!
PostNLNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €5,-

Retourneren

Ruilen of retourneren mag. Je hebt 14 dagen de tijd om je artikel terug te sturen vanaf het moment dat je het ontvangt. Het artikel dat je retourneert moet compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, in de originele verpakking, met de originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. De kosten van de retourzending zijn voor de klant, het opsturen van een vervangend product, bijvoorbeeld een maat groter, is voor onze rekening. Wil je alles weten over retourneren? Kijk dan onze retourpagina.


International shipping and returns

We offer shipping through the whole of Europe. Shipping prices are automatically calculated in the checkout process and shown before you finalize your order. For an overview see our shipment page.

Returns have to be reported within 14 days of receival of your product. Returns will only be accepted when the product is unused and still in the original packaging with all original labels. The return shipment is paid for by the customer, in case of an exchange for a different size we will ship the new product free of charge. See our returns page for all information.