Wakeboard binding kopen

Bindingen zijn erg belangrijk voor de controle over je wakeboard. Dus is het belangrijk dat jou bindingen goed passen. Nou zijn er verschillende soorten bindingen. We hebben dichte bindingen, deze zijn wat directer dit komt door de stijve matrialen in de binding. Ze zullen wat meer steun hebben en je kan deze beter laten aansluiten op je voet. De open binding kan je met verschillende maaten gebruiken, ze zijn wat minder direct en daardoor wel goedkoper. En dan hebben we nog de system bindingen en hier koop je de binding en de schoen appart.

Bestel bij Down Town je wakeboardbindingen, kies uit bindingen van SlingshotHyperliteO'brienJobeLiquid ForceRonix en DUP. We hebben uiteraard de Liquid Force 4D bindingen die passen op de Liquid Force Flex Track. Of kies voor de unieke Gummy Straps van Slingshot. Eerst passen? Kom dan langs in Den Bosch.

Wil je een wakeboard set kopen? Koop een niet-afgeprijsd board en niet-afgeprijsde bindingen en je krijgt automatisch 10% set-korting bij het afrekenen! Een set-korting op elke mogelijke wakeboard set.

Filter