O'Brien SOB 140 wakeboard

De O'Brien S.O.B is een erg bijzonder board. Hij is oorspronkelijk gemaakt voor in het park, bleek dat hij ook als een tierelier achter de boot knalt! Dus je hebt maar een plank nodig voor zowel achter de kabel als de boot!

€ 409,95*

% € 669,95* (38.81% bespaard)
Productinformatie "O'Brien SOB 140 wakeboard"

De S.O.B. is misschien wel het meest veelzijdige board op de markt. Oorspronkelijk ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de hard core parkrijders, de S.O.B. heeft het allemaal; Impact Base, DuraRail Sidewalls, Fusion Core, minimale channels en een concave. Het verfijnde flexpatroon voelt pittig aan onder je voeten en zorgt voor enorme ollies, explosieve pop op kickers, moeiteloos pressen en soepele landingen. Wat nog indrukwekkender is, is dat dit 'parkboard' ook uitblinkt achter de boot. Sean zweert dat dit het beste board is dat hij ooit achter de boot heeft gereden en op basis van hoe hij rijdt en hoeveel plezier hij op het water heeft gehad, is dit misschien ook wel jouw keuze voor bootboard.

Soort board: Cross-over

Flex: 2 / 10

Shape: Hybride rocker
Een hybride rocker is een kruising van een continuous rocker en 3-stage rocker. Hierdoor heb je de wendbaarheid en zachte landing van een continuous rocker, maar de agressieve pop van een 3-stage rocker.

Base:
O'Brien Impact Base (sintered), goed voor obstakels.

Kern:
O'Brien Fusion Core (foam met wood stringers)

Vinnen:
4 x afneembare vinnen

Channels:
Subtiele channels in het midden

Overige eigenschappen:
O'Brien Flex Tech
O'Brien Durarail Sidewalls
O'Brien 6mm Inserts

Merk "O'Brien"

De O'Brien wakeboard collectie bestaat uit een serie kabel en boot boards gemaakt uit high-end materialen. In de O'Brien wakeboard collectie vind je ook het pro-model van onze stagiair Max van Helvoort. Naast wakeboards maakt dit watersport bedrijf ook goede inflatables, kneeboards en waterski's voor achter je boot.

Kleur: Rood, Wit
Geslacht: Man
Wakeboard maat: 140
Wakeboard type: Boat, Cable, Cross-over

Verzenden

Standaard verzenden wij met DPD, maar je kan ook kiezen voor een van onze andere verzendopties. Hieronder vind je alle mogelijkheden, inclusief verzendtijd. De verzendkosten worden altijd vermeld in de checkout voordat je je bestelling afrond. Wil je meer weten over verzending, bekijk dan onze verzendpagina.

 Verzend methode Levertijd Verzendkosten
DPD ClassicNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €50,-
Pickup in de winkelNa bestelling ontvang je een mail dat je product(en) klaar liggen.
Je kunt je pakket ophalen tijdens de openingstijden van onze winkel.
Altijd gratis!
PostNLNederland: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
België: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.
Leveringen op maandag t/m zaterdag.
€5,- bij bestellingen tot €50,-
Gratis bij bestellingen vanaf €5,-

Retourneren

Ruilen of retourneren mag. Je hebt 14 dagen de tijd om je artikel terug te sturen vanaf het moment dat je het ontvangt. Het artikel dat je retourneert moet compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, in de originele verpakking, met de originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. De kosten van de retourzending zijn voor de klant, het opsturen van een vervangend product, bijvoorbeeld een maat groter, is voor onze rekening. Wil je alles weten over retourneren? Kijk dan onze retourpagina.


International shipping and returns

We offer shipping through the whole of Europe. Shipping prices are automatically calculated in the checkout process and shown before you finalize your order. For an overview see our shipment page.

Returns have to be reported within 14 days of receival of your product. Returns will only be accepted when the product is unused and still in the original packaging with all original labels. The return shipment is paid for by the customer, in case of an exchange for a different size we will ship the new product free of charge. See our returns page for all information.

Meer producten van O'Brien bekijken

50.02 %
O'Brien Le Tube funtube
O'Brien Le Tube funtube

€ 69,95* € 139,95*
50.01 %
O'Brien Valhalla 133 wakeboard 2019
O'Brien Valhalla 133 wakeboard 2019

€ 149,95* € 299,95*