Wie zijn wij Bij Downtown?

Teamlid Down Town

Down Town is de snowboard, skateboard en snowboard shop van Zuid-Nederland! Je koopt bij ons al je board én bijbehorende kleding, schoenen, accessoires, tassen, etc. Down Town is inmiddels in handen van de derde eigenaar, Giel Traxel nam in 2016, na jaren werken in de winkel, het stokje over van Jasper van Doorn. Down Town werd in 1985 opgericht door Erik Daleweij en is na 30 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende boardshop.

Plezier is volgens ons een groot deel voor succes, we verkopen daarom alleen dingen waar we zelf plezier aan beleven. Daarom startten we in 2017 ook met wakeboards, een van de favoriete speeltjes van shop tijger Geryan.

Webshop Downtown.nl met een mooie, ruime real-life shop.

Sinds 2006 verkopen we online via www.downtown.nl. Sinds de winter van 2012 richten we onze winkel echter helemaal op de cross-over tussen on - en offline. Je komt naar de winkel voor een stuk advies, een bakkie koffie en heerlijke beleving van de snowboardssport en artikelen. Online koop je makkelijk vanuit huis, je oriënteert je alvast of stelt ons vragen via de mail, telefoon, Whatsapp en Facebook!

Met de nieuwe locatie in aan de Graaf van Solmsweg, vlak aan de snelweg A59 zijn er heel veel extra voordelen bijgekomen wat ons betreft. Makkelijk bereikbaar vanaf Waalwijk, Tilburg, Utrecht, Eindhoven, Oss en natuurlijk ons eigen stadje 's-Hertogenbosch. Ook kun je lekker makkelijk parkeren voor de deur.

Leuk, denk je nu, maar als ik nou iets wil vragen? Neem gewoon even contact met ons op via deze contactpagina of het eerder genoemde Facebook, mail of app.

Doen waar je plezier in hebt, daar geloven we boven alles in bij Down Town. Dat doet Down Town al vanaf 1985 en daar gaan we niks aan veranderen!

Nou staat er natuurlijk boven deze pagina, wie zijn wij, wij zijn een team van snowboarders, skateboarders en wakeboarders en hopen dat jij dat ook bent.

Tot in de winkel, op Facebook, via de mail of site en bedankt voor je belangstelling,
Giel
Ceo of snow

De kleine lettertjes:
Down Town is onderdeel van Hogty (HandelsOnderneming Giel Traxel Yeah) zoals ingeschreven onder KVK nummer 17245092.
Contactgegevens: Hogty, Marshallweg 2, 5327 AT Hurwenen.