• 073 737 03 83
  • Beste prijs garantie
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Winter Wake Up 2018

Winter Wake Up 2019

We starten onze winter met de Winter Wake Up 2019 in en bij de winkel op 27 oktober 2018! De nieuwste collecties, vertegenwoordigers van verschillende merken. Gratis lunch, drankjes en hapjes en voor de kids tot 12 jaar snowboarden bij ons op de stoep met het Burton Riglet Park. Ben je wat ouder? Kom dan mee spijkerslaan voor korting op je aankoop die dag!

Wat is er nieuw voor winter 2018/2019?

Alle merken die we hadden blijven bij ons in de winkel. Dus mooie nieuwe collecties van onder andere Burton, Picture, Union, Oakley, Capita, Rome SDS, Lib Tech, Gnu en ThirtyTwo. We hebben ons best gedaan om de pareltjes uit alle collecties te kiezen, maar meestal hebben we gekozen voor heel veel pareltjes, dus er hangt meer dan ooit te voren in de shop.

Maar naast de merken die we al hadden is de lijst behoorlijk uitgebreid. We focussen ons even op hardgoods en zijn doorgegroeid naar snowboards van maar liefst 14 merken! Nieuw in de winter 2018: Ride snowboards, Niche snowboards, DC snowboards, West snowboards, Borealis snowboards, Public snowboards en Springbreak snowboards. Voor de volledigheid: Burton, Capita, Lib Tech, Gnu, Rome, Vimana en Boerteun zijn ook allemaal weer aanwezig deze winter.

Op de kleding afdeling minder nieuwe merken, maar wel grote collecties van Burton, Airblaster, ThirtyTwo, Nikita, Sessions, DC, Quiksilver, Roxy en Stance. We vergeten er vast nog een paar, maar de hele beneden verdieping hangt vol. Vrijwel alle merken zijn inmiddels binnen, dus kom kijken, passen, voelen en ruiken!

Wat is er te doen op 27 oktober?

Burton Riglet snowboarding Den BoschUiteraard door de nieuwe jassen bladeren, de nieuwe boards kijken en hierbij advies van ons krijgen en tips van vertegenwoordigers van verschillende merken. Zij weten (misschien) nog wel meer over hun eigen producten dan wij, dus beter advies ga je niet krijgen.

Daarnaast is er voor iedereen wat te eten en te drinken. Kom je rond lunchtijd? Eet dan lekker mee. Ben je vroeger drink een kopje koffie en na de lunch is er wat frissers. En dat zullen we nodig hebben, want de hele dag kunnen kids oefenen met snowboarden! Tussen 10:00 en 16:00 uur kan er namelijk gesnowboard worden in het Burton Riglet Park! Hier kunnen de kids van 2 tot 12 jaar rond worden getrokken door de pro's of door papa of mama. Want zoals iedereen weet: "skiing is for angry little fat kids..." Is je broertje of zusje een skiër? Gewoon meenemen, dan kan zij ook eens proberen hoe het is om op een snowboard te staan.

Naast snowboarden voor kids, hebben we uit de apres-ski hut een stuk boomstam ingevlogen, zodat er lekker kan worden geoefend met spijkerslaan. Koop jij tijdens Winter Wake Up iets? Dan speel je tegen onze eigen huis kampioen een potje spijkerslaan om je korting te bepalen!

Zo rond 5 uur gaat de deur weer dicht, dus zorg dat je er op tijd bent, want spijkerslaan voor korting doen we alleen op de dag zelf en ook het Riglet Park moet weer terug naar Burton. Heb je écht geen tijd om langs te komen? Dan staan we uiteraard 6 dagen per week voor je klaar met het beste advies voor je snowboardspullen.

Burton Riglet Park Den Bosch

Alle feiten op een rijtje:

Down Town Winter Wake Up 2018
Wanneer: 27 oktober 2018 van 10:00 tot 17:00
Waar: Graaf van Solmsweg 50-G, 5222 BP Den Bosch
Op de hoogte blijven: check ons Facebook event!

Wil je ons bereiken? Check dan even de contact pagina.

Down Town Winter Wake Up 2018

Laatst bekeken