Buying a snowboard binding

snowboard should be accompanied by a good binding. Your binding should fit well with your snowboard boot but also with your snowboard a stiff binding on a flexible board will not do full justice. Whether you choose strapsFlow or Step On, you need to think about it. 

At Down Town we are happy to advise you on which binding would fit which board best. Please visit our store in Den Bosch or contact us.
Filter
9.09 %
Burton Cartel X EST bindingen cream / graphic Burton Cartel X EST bindingen cream / graphic
Burton Cartel X EST bindingen cream / graphic
Direct, comfortabel en veelzijdig, de Burton Cartel X is een van de populairste binding waar je lekkere carves mee kan maken en de piste af kan vliegen. Dit is de EST versie van de binding en past alleen op Burton boards met de Channel.

€299.95* €329.95*
Ensure 300 bonus points
13.05 %
Burton Mission bindings stout white Burton Mission bindings stout white
Burton Mission bindings stout white
Koop Burton Mission bindingen als je op zoek bent naar een niet al te stijve binding die je wel comfort en goede overbrenging brengt. De Burton Mission Re:Flex past op ieder (merk) snowboard.

€199.95* €229.95*
Ensure 200 bonus points
10.53 %
Burton Genesis bindings black Burton Genesis bindings black
Burton Genesis bindings black
Deze binding is een favoriet van vele, waaronder de grote baas van Burton, Jake Burton himself. Deze binding is direct en biedt veel controle, ideaal om te carven. Toch is de binding gericht op comfort, dus perfect voor de lange dagen.

€339.95* €379.95*
Ensure 340 bonus points
Burton Step On X womens bindings black 2023 Burton Step On X womens bindings black 2023
Burton Step On X womens bindings black 2023
De Burton Step On X zijn een stijvere en agressievere bindingen als de normale Step On. Je snowboard reageert sneller wat ideaal is om te carven. Match je Step On bindingen met Step on snowboardschoenen.

€439.95*
Ensure 440 bonus points
Union Legacy bindingen tangerine Union Legacy bindingen tangerine
Union Legacy bindingen tangerine
Hou jij ervan om dikke pow pow te surfen, het park aan stukken te shreden of gewoon overal lol maken. Dan is de Legacy daar een heerlijke binding voor. Veel edge to edge gevoel zonder meteen af te straffen.

€259.95*
Ensure 260 bonus points
Union dames Ultra bindingen pale blue Union dames Ultra bindingen pale blue
Union dames Ultra bindingen pale blue
Terug van weggeweest alleen in een geheel nieuwe jasje. De Ultra van Union is weer terug in de lijn en wat een machine is deze binding geworden. Een geheel vernieuwde opbouw maakt deze binding een echte all mountain freestyle machine.

€299.95*
Ensure 300 bonus points
Union Atlas Pro bindings white Union Atlas Pro bindings white
Union Atlas Pro bindings white
Nieuw dit jaar bij Downtown. De Union Atlas Pro binding. Stijver en lichter dan de normale Atlas. Dit betekend nog meer kantengevoel en meer controle. Langere en hardere carves of dik door de poeder rammen.

€449.95*
Ensure 450 bonus points
Union Ultra bindings deep blue Union Ultra bindings deep blue
Union Ultra bindings deep blue
Terug van weggeweest alleen in een geheel nieuwe jasje. De Ultra van Union is weer terug in de lijn en wat een machine is deze binding geworden. Een geheel vernieuwde opbouw maak deze binding een echte freestyle machiene die eigenlijk overal op de berg te

€299.95*
Ensure 300 bonus points
Tip
Union Atlas bindings metallic purple Union Atlas bindings metallic purple
Union Atlas bindings metallic purple
Dit jaar heeft de Atlas weer een kleine up-date gehad om deze topper nog beter te maken. Met een nieuwe higback en andere buckels staat deze machine voor je klaar om elk terrein aan stukken te rijden.

€339.95*
Ensure 340 bonus points
Union Juliet bindings black Union Juliet bindings black
Union Juliet bindings black
De Union Juliet is een lekkere binding om all-round van de berg te knallen. Maar het meest lekkere aan deze binding is misschien nogwel de prijs. Zo'n binding voor nog geen 190 euro hoe dan?

€199.95*
Ensure 200 bonus points
Union Flite Pro bindings black Union Flite Pro bindings black
Union Flite Pro bindings black
Ben jij een echte park shreder en zoek jij een binding die licht, sterk en niet duur is? Dan is de Flite van Union echt een super optie.

€169.95*
Ensure 170 bonus points
10.53 %
Tip
Burton Escapade womens bindings black Burton Escapade womens bindings black
Burton Escapade womens bindings black
De Escapade is de meest comfortabele binding van Burton voor dames. De binding geeft extra controle, balans en is voor overal op de piste inzetbaar. Knallend van de berg in pure comfort!

€339.95* €379.95*
Ensure 340 bonus points
Gnu Psych bindings black Gnu Psych bindings black
Gnu Psych bindings black
De Gnu Psych bindingen zijn super lichte, wat stijvere freestyle bindingen . Een combinatie van een Flow binding met een open te klappen highback en een traditionele strap binding die je aan de voorkant kan openen.

€259.95*
Ensure 260 bonus points
Gnu Fantast womens bindings black Gnu Fantast womens bindings black
Gnu Fantast womens bindings black
De Gnu Fantast dames binding is een lichte binding die erg responsief is heeft een dempend voetbed en shock-pads onder je hakken voor extra comfort.

€259.95*
Ensure 260 bonus points
19.7 %
Union Falcor bindings black 2021 Union Falcor bindings black 2021
Union Falcor bindings black 2021
Zoek jij een binding om net als Tracis Rice dikke poederbochten of pillows te knallen. Of wil je liever dikke carves rijden op de piste en zoek jij een binding die dit aankan. Dan is de Falcor echt een goeie keuze. Lekker direct veel controle en meer dan

€264.95* €329.95*
Ensure 265 bonus points
Burton Lexa X womens bindings black Burton Lexa X womens bindings black
Burton Lexa X womens bindings black
De nieuwe Lexa X bindingen zijn een stijve variant van de Burton Lexa. Directer en dus makkelijk om een strakke carve te rijden.

€329.95*
Ensure 330 bonus points
13.05 %
Tip
Burton Mission Bindungen good company Burton Mission Bindungen good company
Burton Mission Bindungen good company
Koop Burton Mission bindingen als je op zoek bent naar een niet al te stijve binding die je wel comfort en goede overbrenging brengt. De Burton Mission Re:Flex past op ieder (merk) snowboard.

€199.95* €229.95*
Ensure 200 bonus points
12.73 %
Tip
Burton X EST bindings black 2023 Burton X EST bindings black 2023
Burton X EST bindings black 2023
De burton X EST is de stijfste binding en lichtste binding van Burton. De binding is super direct dus perfect om te carven. Vanwege de EST heb je ook nog meer board gevoel en bied een betere flex. Alleen in EST versie verkrijgbaar, dus alleen op Burton

€479.95* €549.95*
Ensure 480 bonus points
Burton Step On  bindings black Burton Step On  bindings black
Burton Step On bindings black
Burton Step On zijn de nieuwste binding op de markt. Geen gedoe met straps, maar instappen en wegrijden! Dit zijn Burton Step On bindingen en alleen te gebruiken in combinatie met Step On boots.

€299.95*
Ensure 300 bonus points
Tip
Burton Step On  bindings grey cloud Burton Step On  bindings grey cloud
Burton Step On bindings grey cloud
Burton Step On zijn de nieuwste binding op de markt. Geen gedoe met straps, maar instappen en wegrijden! Dit zijn Burton Step On bindingen en alleen te gebruiken in combinatie met Step On boots.

€299.95*
Ensure 300 bonus points