Schnelle Lieferung
Erreichbar: 073 737 03 83
Ladengeschäft Den Bosch
Tiefstpreisgarantie

Down Town: snowboard, wakeboard und skateshop

Down Town ist einer der ältesten Snowboard- und Skateboard-Shops in den Niederlanden. Wir betreiben den Laden von Den Bosch seit 1985. Wir verkaufen die besten Boards für alle Sportarten, sowie die passende Bekleidung, Accessoires und Taschen. Klicken Sie sich um, bestellen Sie vor 16:00 Uhr? Dann hast du es morgen zu Hause.
Möchten Sie eine kostenlose Beratung zu einem Board oder etwas, das dazu gehört? Bitte kontaktieren Sie uns, oder noch besser, besuchen Sie den Shop. Bei Down Town holst du dir immer Rat von einem erfahrenen Snowboarder, Skateboarder oder Wakeboarder, denn nur die Verrückten arbeiten, die das ganze Jahr über an nichts anderes denken..

Wakeboards

Liquid Force Unity wakeboard Liquid Force Unity wakeboard
Liquid Force Unity wakeboard
De Unity van Liquid Force voelt snel, licht en direct aan met veel pop.

499,95 €*
Liquid Force RDX wakeboard Liquid Force RDX wakeboard
Liquid Force RDX wakeboard
Op zoek naar een wakeboard voor acher de boot? Dan is de Liquid Force RDX een interessante optie. 4 molded vinnen en een stevige edge hold. Snij je wake aan en pop die nieuwe trick!

429,95 €*
Liquid Force Rant wakeboard Liquid Force Rant wakeboard
Liquid Force Rant wakeboard
Het beste kinderwakeboard op de markt? Liquid Force vindt van wel en wij snappen dat ook wel. Paulownia wooden core en een grindbase dit booard heeft de pop en kracht die je zoekt als jonge schredder.

499,95 €*
Liquid Force Apex wakeboard Liquid Force Apex wakeboard
Liquid Force Apex wakeboard
De Liquid Force Apex is een leuk board als je vooral obstacel wilt rijden. Ook is hij zeker niet verkeerd met airtricks.

599,95 €*
Liquid Force FLX  wakeboard Liquid Force FLX  wakeboard
Liquid Force FLX wakeboard
De Liquid Force FLX met zijn volledig houten kern is een lekker poppy wakeboard gemaakt voor achter de kabel of winch. Het board is geschikt voor beginnende wakeboarders, maar biedt ook volop uitdaging voor de gevorderde wakeboarder.

559,95 €*
Liquid Force Tao 145 wakeboard Liquid Force Tao 145 wakeboard
Liquid Force Tao 145 wakeboard
De Liquid Force Tao is het pro model van wakeboarder Daniel Grant, een van de beste kabel / park wakeboarders op aarde. En met dit board gooit hij alle gekste tricks.

659,95 €*
Neu
Liquid Force Virago  wakeboard Liquid Force Virago  wakeboard
Liquid Force Virago wakeboard
De Virago van Anna Nikstad is een erg responsief boardje met erg veel pop en kracht. Het board kan goed tegen klappen vanwege het speciaal ontworpen base.

659,95 €*
Liquid Force Rhythm 144 wakeboard Liquid Force Rhythm 144 wakeboard
Liquid Force Rhythm 144 wakeboard
De Rhythm is geschikt voor wie een wat pittigere park plank zoekt. Goed voor kickers, airtricks maar ook zeker niet verkeerd op de obstakels!

699,95 €*
Liquid Force Peak wakeboard Liquid Force Peak wakeboard
Liquid Force Peak wakeboard
De Peak is al jaren de knaller van Liquid Force. Ga je voor een dag alleen maar obstakels of een dag alleen maar airtricks? Met de Peak gaat het allemaal! Doe je beide liever gecombineerd, dan is het board alleen nog maar leuker.

699,95 €*
Pre-order!
Liquid Force Illusion 152 wakeboard Liquid Force Illusion 152 wakeboard
Liquid Force Illusion 152 wakeboard
The most confidence inspiring cable machine LF has ever created...this board performs at a high level, yet certain features allow riders to focus more on the fun and less on the challenge of riding. After one lap on the new Illusion, you'll probably get rid of all the other boards in your quiver. If you're looking to get creative on the water, this board leaves you with endless possibilities and freedom to express your style. Flow around the park from feature to feature on an Illusion today."Just the Tip" Technology - Reduced Weight in Tips for Improved Response!Hybrid Continuous Rocker Paulownia Wood CNC'd Core Lifted, Catch-Free Rail Design Constructed with Bio-Resin Equipped with LF Exclusive Flextrack, Liquid Rails, and Sintered Grind Base Optimized for LF 4D Bindings |Compatible with All Bindings Sizes: 142 | 147 | 152

699,95 €*
Liquid Force Holiday wakeboard Liquid Force Holiday wakeboard
Liquid Force Holiday wakeboard
Nieuw dit jaar, de Liquid Force Holiday van Claudia Pagnini. Dit board ligt speels in het water maar heeft een snelle response en ook tail presses zijn hier heerlijk mee.

649,95 €*
Slingshot Johnny Rocket wakeboard Slingshot Johnny Rocket wakeboard
Slingshot Johnny Rocket wakeboard
De Slingshot Johnny Rocket is een volledig nieuw All-Terrain wakeboard. Of je nou gaat shredden in het park of technisch achter een boot zit, dit board doet het allemaal.

629,95 €*
Slingshot Super Grom wakeboard Slingshot Super Grom wakeboard
Slingshot Super Grom wakeboard
Zie hier; een van de beste kids boards in de markt. Een knaller grind base en stevige sidewalls maken hem mega sterk. Zijn strategische woodcore geeft hem genoeg leven om de kids te triggeren nieuwe dingen te leren en mega veel lol te beleven!

Varianten ab 349,95 €*
449,95 €*
Slingshot Copycat pro wakeboard Slingshot Copycat pro wakeboard
Slingshot Copycat pro wakeboard
Dit kabel board is ontworpen samen met de gaafste vrouwen wakeboard team , the Copycatsclub.

569,95 €*
Slingshot Native wakeboard Slingshot Native wakeboard
Slingshot Native wakeboard
Zoals Slingshot het noemt; een nieuw age hybrid board. Rock hem achter de boot of in het park, dit board geeft je die spark!

629,95 €*
Slingshot Windsor wakeboard Slingshot Windsor wakeboard
Slingshot Windsor wakeboard
Het beste all-round park board uit de Slingshot collectie. Volgens sommige in onze winkel zelfs op de hele markt

629,95 €*
Slingshot Contrast wakeboard Slingshot Contrast wakeboard
Slingshot Contrast wakeboard
Ben je op zoek naar een board die het allemaal heeft? De looks, de robusthied en de krachtige eigenschappen die we willen. Dit is het board voor jou! Park, boot en winch hier kan het allemaal mee.

569,95 €*
Slingshot Highline V2 wakeboard Slingshot Highline V2 wakeboard
Slingshot Highline V2 wakeboard
Nieuw de Slingshot Higline V2. Boardjes van Slingshot kwaliteit maar voor een vriendelijkere prijs met dit jaar een sterkere base eronder.

399,95 €*
Slingshot Coalition wakeboard Slingshot Coalition wakeboard
Slingshot Coalition wakeboard
De Coalition is een geweldig board van Slingshot. Echt een heerlijk speels park board die tegen een stootje kan.

569,95 €*
Slingshot Solo wakeboard Slingshot Solo wakeboard
Slingshot Solo wakeboard
Zoek jij een board waar je echt alles mee kan dan en nergens op in hoeft te leveren? De Slingshot Solo is een super lekker all-round board met heel veel pop. Let's go!

629,95 €*
breakdance event back

10 juni zijn wij uitgenodicht om met ons kraampje op de streetmarket van back to the cyphers te komen staan.

WET

De winkel staat vol met zomerspullen en het is tijd om naar buiten te gaan! Daar doen we graag aan mee en daarom vind je ons de komende tijd weer op heel veel events.

wax-en-slijp-workshop

Zaterdag 3 juni vind er een snowboard & ski onderhoud workshop plaats. Kom alles te weten over het slijpen en waxen van je board of ski's. De clinic vind plaats in Den Bosch, ontdek hier meer.

wet23

Op zaterdag 20 mei staan wij bij Wake Event Terneuzen (WET). Als onderdeel van de Lowlands Wakeboard Tour is dit de grootste wakeboard wedstrijd achter de boot van het jaar en daarnaast wordt er geskate, motor gereden en is er een festival!