Snowboard kaufen

Ein Snowboard wählt man nicht leichtfertig aus! Für Sie tun wir das auch nicht. Unserer Meinung nach ist es am besten, mit jemandem zu sprechen, der Ihre Erfahrung richtig einschätzen kann. Das können Sie bei uns über WhatsappFacebookInstagramE-Mail oder einfach per Telefon tun. Oder noch besser, du kommst in unserem Geschäft in Den Bosch vorbei, wo wir alle unsere Snowboards ausstellen. Wir nehmen uns Zeit für Sie, um sicherzustellen, dass Sie die richtige Wahl treffen. Möchten Sie sehen, was am besten zu Ihnen passt? Verwenden Sie unsere Filter!

Filter
Pre-order!
Neu
Arbor Formula Camber snowboard Arbor Formula Camber snowboard
Arbor Formula Camber snowboard
Opzoek naar een niet te stijve all-mountain camber waar je in elk terrein lekker kan rijden. Dan heeft Arbor voor jou de Formula gemaakt. Resort mountain twin voor het speelse, snelle base om alles te halen en een camber voor stabiliteit en veel pop.

509,95 €*
Pre-order!
Neu
Arbor Annex Camber snowboard Arbor Annex Camber snowboard
Arbor Annex Camber snowboard
Hier is hij dan het droom board van Bryan Iguchi. Een heerlijk board om mee te knallen en super leuk in de poeder te rijden. Stijf voor je dikke bochten en pop en floated om te spelen in de poeder. Een mooie snowboard voor de experts onder ons.

929,95 €*
Pre-order!
Neu
Arbor A-Frame Camber snowboard Arbor A-Frame Camber snowboard
Arbor A-Frame Camber snowboard
Zoek jij een board waarmee je altijd volgas kan knallen maar zo nu en dan ook door de poeder kan vlammen. Met de A-frame heeft Arbor deze combi heel goed weten te maken. Super stabiel maar ook lekker floated in de poeder.

869,95 €*
Pre-order!
Neu
Arbor Mantra Camber snowboard Arbor Mantra Camber snowboard
Arbor Mantra Camber snowboard
De Arbor Mantra is een volledig nieuw snowboard in de Arbor collectie. Een erg toegankelijke flex met camber, dit board kun je van top to bottom rijden en overal lol mee hebben. Ideaal voor de dames die hun rijkunsten willen upgraden.

509,95 €*
Pre-order!
Neu
Arbor Swoon Camber snowboard Arbor Swoon Camber snowboard
Arbor Swoon Camber snowboard
De Swoon van Arbor is een echte all-mountain directional twin knal machine. Leuk om echt alles mee te doen en je niveau naar een hoger level te tillen. Een wat stijvere flex brengt ook meer leven en reactievermogen in het snowboard.

649,95 €*
Pre-order!
Neu
Arbor Satori Camber  snowboard Arbor Satori Camber  snowboard
Arbor Satori Camber snowboard
Zoek jij een directional board waar je eigenlijk elke dag lol op kan maken. Dan is de Satori echt een leuke keus, niet super stijf wel genoeg floated en toch een lekkere pop. Stabiel, pop en veel edge hold.

769,95 €*
Pre-order!
Neu
Arbor Element Camber snowboard Arbor Element Camber snowboard
Arbor Element Camber snowboard
Zoek jij een board waar je lekker de hele dag mee van de berg kan knallen. Dan is de Arbor Element een leuke optie. Door de lekkere camber en twin shape is de Element echt leuk om lekker speels op de berg te rijden en lekker te touren.

569,95 €*
Pre-order!
Neu
Arbor Westmark Camber snowboard Arbor Westmark Camber snowboard
Arbor Westmark Camber snowboard
Of je nou carvend de piste afvliegt, het hele resort als je speeltuin zien of je de heletijd in het park bent de Arbor Westmark Camber is dan jou grote vriend. Comfort, stabiel en snel een ideaal freestyle / all resort boardje.

699,95 €*
Pre-order!
Neu
Arbor Cadence Camber snowboard Arbor Cadence Camber snowboard
Arbor Cadence Camber snowboard
Een wat speelsere true twin camber snowboard voor de dames. Speels de piste af of nou net hard rijden, met de Cadence Camber voelt alles goed.

559,95 €*
Neu
Gnu Riders Choice C3 snowboard Gnu Riders Choice C3 snowboard
Gnu Riders Choice C3 snowboard
De al jaren het populaire Riders Choice maar dan met een lekkere camber. Meer pop, meer controle en meer directheid.

699,95 €*
Neu
Gnu Finest Snowboard Gnu Finest Snowboard
Gnu Finest Snowboard
De GNU Finest is een heerlijk freestyle snowboard, de C2X contour geeft jou het makkelijk draaien maar toch ook veel controle en pop. De sintered base geeft jou nog meer snelheid waardoor blauwe pistes nog leuker worden om side hits te pakken.

559,95 €*
Neu
GNU Recess kinder snowboard GNU Recess kinder snowboard
GNU Recess kinder snowboard
Wil je snel leren snowboarden maar ook er mee snowboarden wannner je al bijna beter word als je ouders? De GNU Recess is perfect voor de kids om even vooruit mee te kunnen en het snowboarden onder de knie te krijgen.

359,95 €*
Neu
Roxy XOXO snowboard Roxy XOXO snowboard
Roxy XOXO snowboard
De XOXO is al tientallen jaren de favoriet van vele dames, een twin board die je voor voor freestyle kan gebruiken maar ook als all-mountain. Een mid flex in combinatie met c2 rocker geeft jou een leuk vergevingsgezind board voor vele seizoenen.

509,95 €*
Neu
Lib Tech Apex Golden Orca snowboard Lib Tech Apex Golden Orca snowboard
Lib Tech Apex Golden Orca snowboard
Zoek jij een Hi-end snowboard om de poeder mee in te duiken, de piste mee af te blazen en elke centimeter van de berg te kunnen zien? Een luxere snowboard is bijna niet te vinden en dat zul je zeer zeker merken wanneer je op dit bakbeest staat!

1.309,95 €*
Neu
Roxy Breeze snowboard Roxy Breeze snowboard
Roxy Breeze snowboard
De Roxy Breeze is een allround knaller. Of je nou de hele dag het gebied gaat verkennen lekker naast de piste wilt spelen of een dagje park wil shreden het kan allemaal met de Breeze.

459,95 €*
Neu
Roxy Breeze snowboard Roxy Breeze snowboard
Roxy Breeze snowboard
De Roxy Smoothie is een prijs winnende snowboard die super breedt inzetbaar is. Een directional shape voor meer float bij je neus wat heerlijk op de piste en in de poeder aanvoelt. Lekker carven en vlammen!

489,95 €*
Neu
Gnu Pro Choice snowboard Gnu Pro Choice snowboard
Gnu Pro Choice snowboard
Ben jij eigenlijk een echte parkrijder maar wil je ook zo nu en dan van de piste kunnen knallen. Dan is de Pro Choice een goede optie. Door de C3 camber rijd het board lekker stabiel maar heeft dan ook ontzettend veel pop. Veel park en veel carven!

639,95 €*
Neu
Gnu Ladies Choice Snowboard Gnu Ladies Choice Snowboard
Gnu Ladies Choice Snowboard
De Ladies Choice van GNU is een board gebouwd door en voor vrouwen die houden van lekker speels over de berg knallen en lekker het gebied verkennen. Een wat agressievere all-mountain freestyle board met een heerlijke hybride rocker.

639,95 €*
Neu
Roxy XOXO Pro snowboard Roxy XOXO Pro snowboard
Roxy XOXO Pro snowboard
De XOXO is al tientallen jaren de favoriet van vele dames, een twin board die je voor voor freestyle kan gebruiken maar ook als all-mountain. Een mid flex in combinatie met c2 rocker geeft jou een leuk vergevingsgezind board voor vele seizoenen.

539,95 €*
Neu
Gnu Velvet snowboard Gnu Velvet snowboard
Gnu Velvet snowboard
De GNU Frosting is een vriendelijk all mountain directional snowboard. Dit Directional snowboard met een wat lagere flex in combinatie met het C2 controur geet jou een board waar je als beginner / gevoorderde heel lang en zeker op vooruit kan.

489,95 €*