Down Town is de snowboard, skateboard en wakeboard shop van Zuid-Nederland! Je koopt bij ons al je boards en bijbehorende kleding, schoenen, accessoires, tassen, etc. Down Town is inmiddels in handen van de derde eigenaar, Giel Traxel nam in 2016, na jaren werken in de winkel, het stokje over van Jasper van Doorn. Down Town werd in 1985 opgericht door Erik Daleweij en is na  meer dan 30 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende boardshop.

Plezier is volgens ons een groot deel voor succes, we verkopen daarom alleen dingen waar we zelf plezier aan beleven. Daarom startten we in 2017 ook met wakeboards, een van de favoriete speeltjes van shoptijgers Geryan en Tom.

Webshop Downtown.nl met een mooie, ruime real-life shop.

Sinds 2006 verkopen we online via www.downtown.nl. Sinds de winter van 2012 richten we onze winkel echter helemaal op de cross-over tussen on- en offline. Je komt naar de winkel voor een stuk advies, een bakkie koffie en heerlijke beleving van de snowboard-, skateboard-, wakeboardsport en -artikelen. Online koop je makkelijk vanuit huis, je oriss«nteert je alvast of stelt ons vragen via de mail, telefoon, Whatsapp en Facebook!

Met de nieuwe locatie op de Graaf van Solmsweg in Den Bosch, vlak aan de snelweg A59, zijn er heel veel extra voordelen bijgekomen wat ons betreft. Makkelijk bereikbaar vanaf Waalwijk, Tilburg, Utrecht, Eindhoven, Oss en natuurlijk ons eigen stadje 's-Hertogenbosch. Ook kun je lekker makkelijk parkeren voor de deur.

Doen waar je plezier in hebt, daar geloven we boven alles in bij Down Town. Dat doet Down Town al vanaf 1985 en daar gaan we niks aan veranderen! Maar goed, over ons: wij zijn een team van snowboarders, skateboarders en wakeboarders en hopen dat jij dat ook bent.

#downtownfamily shopteam

Down Town heeft ook een Down Town Family, ons alternatief voor een shop team. Je vindt alle #downtownfamily leden hier. Een belangrijk deel van de family zijn de mensen die de website bouwen, je snowboard in elkaar schroeven, adviseren welk wakeboard het beste bij jou past en te weinig stofzuigen. Dit is ons shopteam, de mensen die klaar staan om jou te helpen.

Giel

Giel

 

Tom

Tom

 

Pieter

Pieter

Mats

Mats

 

Nadine

Nadine

 

Ole

Simon

Praktische gegevens

Wil je geld naar ons overmaken? Hieronder vind je onze bankrekening!

KvK: 69216126
BTW: NL857786908B01
IBAN: NL21RABO0323122973
BIC: RABONL2U

Social media:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube