Onderhoudset kopen

Op zoek naar een onderhoudset voor je snowboard of ski's? Kies hier voor een slijp of wax set van Holmenkol, Demon, OneBallJay.

We hebben losse wax of slijp sets en complete wax en slijp sets. voor een complete wax en slijp set kan je de demon complete tune kit kiezen of als je iets uitgebreider wilt dan kan je de wax en slijp set van holmenkol kopen. Wil je het nog profesioneler aan pakken dan kan je ook de wax en de tools appart kopen.

Filter
Oneballjay Edger Tuning Kit Oneballjay Edger Tuning Kit
Oneballjay Edger Tuning Kit
Op zoek naar een kantenslijper en wax? Dan kun je het net zo goed in een kitje pakken van Oneballjay, dan krijg je er een gratis braam steentje bij.

€ 29,95*
Oneballjay World Domination Tuning Kit Oneballjay World Domination Tuning Kit
Oneballjay World Domination Tuning Kit
De OneBallJay Hot Wax Kit is een goed setje om je snowboard of ski's optimaal te laten glijden. Je kunt deze set nog uitbreiden met een kantenslijper en waxing brushes van verschillende materialen.

€ 179,95*
Oneballjay Hot Wax Kit Oneballjay Hot Wax Kit
Oneballjay Hot Wax Kit
De OneBallJay Hot Wax Kit is een goed setje om je snowboard of ski's optimaal te laten glijden. Je kunt deze set nog uitbreiden met een kantenslijper en waxing brushes van verschillende materialen.

€ 119,95*
Oneballjay F1 Pit Stop Kit Oneballjay F1 Pit Stop Kit
Oneballjay F1 Pit Stop Kit
Een tooltje, kantenslijper, rub-on wax, braamsteentje en een hadnige

€ 49,95*
Demon Complete Tune Kit Demon Complete Tune Kit
Demon Complete Tune Kit
Met deze set ben je in een keer klaar! Waxen doe je het best met een heet ijzer, deze Demon Mini Iron helpt je om jouw snowboard op-en-top te waxen. Goed waxen = goed glijden!

€ 99,95*
Holmenkol Smart Waxer set voor ski's en snowboards Holmenkol Smart Waxer set voor ski's en snowboards
Holmenkol Smart Waxer set voor ski's en snowboards
Op zoek naar een complete waxset voor je snowboard, of ski's? In deze Holmenkol koffer vind je een waxijzer, wax, waxremover, krabber, repairsticks, borstels én bindingstoppers.

€ 179,95*
Holmenkol slijp set voor ski's en snowboards Holmenkol slijp set voor ski's en snowboards
Holmenkol slijp set voor ski's en snowboards
Complete Holmenkol set voor het slijpen van je snowboard of ski's. In het pakket vind je een Holmenkol Oxyd Mini,Holmenkol ErgoSemi met vijl,een medium diamantvijl,en een slijpgummi.

€ 99,95*