Onderhoudset kopen

Op zoek naar een onderhoudset voor je snowboard of ski's? Kies hier voor een slijp of wax set van Holmenkol, Demon, OneBallJay.

We hebben losse wax of slijp sets en complete wax en slijp sets. voor een complete wax en slijp set kan je de demon complete tune kit kiezen of als je iets uitgebreider wilt dan kan je de wax en slijp set van holmenkol kopen. Wil je het nog profesioneler aan pakken dan kan je ook de wax en de tools appart kopen.

Filter
Oneballjay F1 Pit Stop KitOneballjay F1 Pit Stop Kit
Oneballjay F1 Pit Stop Kit
Een tooltje, kantenslijper, rub-on wax, braamsteentje en een hadnige

€ 49,95*
Demon Elite Edge Care Kit kantenslijper set voor snowboards en ski'sDemon Elite Edge Care Kit kantenslijper set voor snowboards en ski's
Demon Elite Edge Care Kit kantenslijper set voor snowboards en ski's
Deze Elite Edge Tuning Kit van Demon komt met drie diamantvijlen in verschillende grofheden, een metalen vijltje en een gummy stone. Vanaf nu zijn jouw kanten altijd vers geslepen met deze supercomplete slijpset!

€ 99,95*
Holmenkol Smart Waxer set voor ski's en snowboardsHolmenkol Smart Waxer set voor ski's en snowboards
Holmenkol Smart Waxer set voor ski's en snowboards
Op zoek naar een complete waxset voor je snowboard, of ski's? In deze Holmenkol koffer vind je een waxijzer, wax, waxremover, krabber, repairsticks, borstels én bindingstoppers.

€ 179,95*
Holmenkol slijp set voor ski's en snowboardsHolmenkol slijp set voor ski's en snowboards
Holmenkol slijp set voor ski's en snowboards
Complete Holmenkol set voor het slijpen van je snowboard of ski's. In het pakket vind je een Holmenkol Oxyd Mini,Holmenkol ErgoSemi met vijl,een medium diamantvijl,en een slijpgummi.

€ 99,95*