Hardware kopen

Snowboards, snowboard bindingen en snowboardschoenen shop je op downtown.nl of kom voor advies langs in onze winkel in Den Bosch. Met ervaring sinds 1985 helpen we je graag om de beste spullen voor jou uit te zoeken.

Filter
Pre-order!
Flow NX2-TM Hybrid bindingen black 2024 Flow NX2-TM Hybrid bindingen black 2024
Flow NX2-TM Hybrid bindingen black 2024
Heerlijke rear entry binding om alles mee te kunnen doen op de berg.

€ 349,95*
Pre-order!
Flow NX2-TM Hybrid bindingen blue flame Flow NX2-TM Hybrid bindingen blue flame
Flow NX2-TM Hybrid bindingen blue flame
Heerlijke rear entry binding om alles mee te kunnen doen op de berg.

€ 349,95*
Pre-order!
Nieuw
Arbor Mantra Camber snowboard Arbor Mantra Camber snowboard
Arbor Mantra Camber snowboard
De Arbor Mantra is een volledig nieuw snowboard in de Arbor collectie. Een erg toegankelijke flex met camber, dit board kun je van top to bottom rijden en overal lol mee hebben. Ideaal voor de dames die hun rijkunsten willen upgraden.

€ 509,95*
Pre-order!
Nieuw
Arbor Formula Camber snowboard Arbor Formula Camber snowboard
Arbor Formula Camber snowboard
Opzoek naar een niet te stijve all-mountain camber waar je in elk terrein lekker kan rijden. Dan heeft Arbor voor jou de Formula gemaakt. Resort mountain twin voor het speelse, snelle base om alles te halen en een camber voor stabiliteit en veel pop.

€ 509,95*
Pre-order!
Nieuw
Arbor Swoon Camber snowboard Arbor Swoon Camber snowboard
Arbor Swoon Camber snowboard
De Swoon van Arbor is een echte all-mountain directional twin knal machine. Leuk om echt alles mee te doen en je niveau naar een hoger level te tillen. Een wat stijvere flex brengt ook meer leven en reactievermogen in het snowboard.

€ 649,95*
Pre-order!
Nieuw
Arbor Annex Camber snowboard Arbor Annex Camber snowboard
Arbor Annex Camber snowboard
Hier is hij dan het droom board van Bryan Iguchi. Een heerlijk board om mee te knallen en super leuk in de poeder te rijden. Stijf voor je dikke bochten en pop en floated om te spelen in de poeder. Een mooie snowboard voor de experts onder ons.

€ 929,95*
Pre-order!
Nieuw
Arbor A-Frame Camber snowboard Arbor A-Frame Camber snowboard
Arbor A-Frame Camber snowboard
Zoek jij een board waarmee je altijd volgas kan knallen maar zo nu en dan ook door de poeder kan vlammen. Met de A-frame heeft Arbor deze combi heel goed weten te maken. Super stabiel maar ook lekker floated in de poeder.

€ 869,95*
Pre-order!
Nieuw
Arbor Satori Camber snowboard Arbor Satori Camber snowboard
Arbor Satori Camber snowboard
Zoek jij een directional board waar je eigenlijk elke dag lol op kan maken. Dan is de Satori echt een leuke keus, niet super stijf wel genoeg floated en toch een lekkere pop. Stabiel, pop en veel edge hold.

€ 769,95*
Pre-order!
Nieuw
Arbor Cadence Camber snowboard Arbor Cadence Camber snowboard
Arbor Cadence Camber snowboard
Een wat speelsere true twin camber snowboard voor de dames. Speels de piste af of nou net hard rijden, met de Cadence Camber voelt alles goed.

€ 559,95*
Pre-order!
Nieuw
Arbor Westmark Camber snowboard Arbor Westmark Camber snowboard
Arbor Westmark Camber snowboard
Of je nou carvend de piste afvliegt, het hele resort als je speeltuin zien of je de heletijd in het park bent de Arbor Westmark Camber is dan jou grote vriend. Comfort, stabiel en snel een ideaal freestyle / all resort boardje.

€ 699,95*
Pre-order!
Nieuw
Arbor Element Camber snowboard Arbor Element Camber snowboard
Arbor Element Camber snowboard
Zoek jij een board waar je lekker de hele dag mee van de berg kan knallen. Dan is de Arbor Element een leuke optie. Door de lekkere camber en twin shape is de Element echt leuk om lekker speels op de berg te rijden en lekker te touren.

€ 569,95*
Nieuw
Gnu Riders Choice C3 snowboard Gnu Riders Choice C3 snowboard
Gnu Riders Choice C3 snowboard
De al jaren het populaire Riders Choice maar dan met een lekkere camber. Meer pop, meer controle en meer directheid.

€ 699,95*
Nieuw
Gnu Finest snowboard Gnu Finest snowboard
Gnu Finest snowboard
De GNU Finest is een heerlijk freestyle snowboard, de C2X contour geeft jou het makkelijk draaien maar toch ook veel controle en pop. De sintered base geeft jou nog meer snelheid waardoor blauwe pistes nog leuker worden om side hits te pakken.

€ 559,95*
Nieuw
GNU Recess kinder snowboard GNU Recess kinder snowboard
GNU Recess kinder snowboard
Wil je snel leren snowboarden maar ook er mee snowboarden wannner je al bijna beter word als je ouders? De GNU Recess is perfect voor de kids om even vooruit mee te kunnen en het snowboarden onder de knie te krijgen.

€ 359,95*
Nieuw
Roxy XOXO snowboard Roxy XOXO snowboard
Roxy XOXO snowboard
De XOXO is al tientallen jaren de favoriet van vele dames, een twin board die je voor voor freestyle kan gebruiken maar ook als all-mountain. Een mid flex in combinatie met C2 rocker geeft jou een leuk vergevingsgezind board voor vele seizoenen.

€ 509,95*
Pre-order!
Nieuw
Gnu Freedom bindingen black Gnu Freedom bindingen black
Gnu Freedom bindingen black
De Gnu Freedom bindingen zijn de stijvere variant van de Gnu rear-entry bindingen. Erg lichte aluminium frame die erg direct is met een luxere voetbed voor meer demping. Echt een binding om meer gas mee te geven en snelheid mee op te zoeken.

€ 329,95*
Nieuw
Lib Tech Apex Golden Orca snowboard Lib Tech Apex Golden Orca snowboard
Lib Tech Apex Golden Orca snowboard
Zoek jij een Hi-end snowboard om de poeder mee in te duiken, de piste mee af te blazen en elke centimeter van de berg te kunnen zien? Een luxere snowboard is bijna niet te vinden en dat zul je zeer zeker merken wanneer je op dit bakbeest staat.

€ 1.309,95*
Nieuw
Roxy Breeze snowboard Roxy Breeze snowboard
Roxy Breeze snowboard
De Roxy Breeze is een allround knaller. Of je nou de hele dag het gebied gaat verkennen lekker naast de piste wilt spelen of een dagje park wil shreden het kan allemaal met de Breeze.

€ 459,95*
Nieuw
Gnu Ladies Choice snowboard Gnu Ladies Choice snowboard
Gnu Ladies Choice snowboard
De Ladies Choice van GNU is een board gebouwd door en voor vrouwen die houden van lekker speels over de berg knallen en lekker het gebied verkennen. Een wat agressievere all-mountain freestyle board met een heerlijke hybride rocker.

€ 639,95*
Nieuw
Gnu Pro Choice snowboard Gnu Pro Choice snowboard
Gnu Pro Choice snowboard
Ben jij eigenlijk een echte parkrijder maar wil je ook zo nu en dan van de piste kunnen knallen. Dan is de Pro Choice een goede optie. Door de C3 camber rijd het board lekker stabiel maar heeft dan ook ontzettend veel pop. Veel park en veel carven!

€ 639,95*