Een snowboard huren

Ga je op wintersport en wil je een snowboard huren? Kom dan voor je vakantie bij Down Town langs. We hebben snowboards en bindingen in de verhuur en je krijgt altijd een bij jou passende snowboardset mee. Geen oude rommel, maar goede boards die netjes zijn onderhouden. Bevalt je board je goed na een week huren? Dan kun je er ook voor kiezen om het snowboard te kopen, de huurprijs komt dan te vervallen. Niet alleen een snowboard nodig, maar ook een helm of lawinepieper? Die verhuren wij ook!

Snowboard verhuur

Ga jij op vakantie en heb je geen zin om in Oostenrijk of Frankrijk in de rij te staan bij een verhuurbalie? Of niet zo'n zin in een beginnersboard van de skischool? Dan hebben wij de beste oplossing voor je. De week voor je vakantie kom je langs, samen kiezen we een passend snowboard, met bijbehorende bindingen uit en jij hebt de perfecte set voor je vakantie. Check hieronder alle mogelijkheden en prijzen.

Wat huur je

   

10 dagen

      

Dag

Snowboard + bindingen + boots € 175,- € 30,-
Snowboard + bindingen € 150,- € 25,-
Snowboard € 100,- € 20,-
Bindingen of boots € 60,- € 15,-
Board + bindingen naar eigen keuze € 250,- € 35,-
Poederboard € 100,- € 20,-
Lawine set
(pieper, sonde, schep, EHBO set, warmtedeken)
 € 75,- € 20,-
Pieps Jetforce rugzak € 75,- € 20,-
Kinder snowboardset
(board, bindingen, boots)
 € 100,- € 20,-
Kinder snowboardschoenen € 50,- € 10,-
Snowboard- en skiharnas voor kinderen € 25,- € 5,-
Snowboardhelm € 25,- € 5,-
Backprotector € 25,- € 5,-

Verhuurprijzen zijn gebaseerd op 10 dagen inclusief ophalen en terugbrengen. Alle prijzen inclusief 21% BTW. Hier lees je nog onze algemene huurvoorwaarden.

Snowboard huren in Den Bosch

Snowboardschoenen huren

Snowboardschoenen verhuren we, maar eerlijk is eerlijk: we adviseren je om deze zo snel mogelijk zelf te kopen, je vindt ze hier. Er is een goede reden dat we dit zeggen, namelijk dat je snowboardschoenen het allerbelangrijkste van je hele snowboard setup zijn. Geen goede schoenen = pijn aan je poten = rotvakantie. Kom daarom naar de winkel, neem de tijd, pas verschillende snowboardschoenen en koop schoenen die perfect bij je passen.

Alle snowboardschoenen die wij verkopen hebben een thermo-liner, oftewel een binnenschoen die gevormd wordt als hij warm is (wanneer jij aan het snowboarden bent). Hierdoor gaat de schoen perfect naar je voet staan. Bij een huurschoen kan dat niet, omdat iemand anders die schoen al gevormd heeft. Daarom: we verhuren je graag snowboardschoenen, maar je wordt nog veel blijer van je eigen paar boots!

Huur-koop van je snowboard

Twijfel jij of je die Burton Process of dat Lib Tech Travis Rice snowboard wel geschikt is voor jou? Dan hebben we de veiligste deal van allemaal: huur-koop. Je komt naar de winkel en samen zoeken we met jou het passende snowboard uit. Vervolgens huur jij het snowboard een week volgens de bovenstaande tarieven en als je dolenthousiast bent over het board kun je het kopen, de huurprijs hoef je dan niet te betalen. Je weet precies wat je koopt en hebt dus 100% zekerheid. Bevalt het snowboard niet? Dan hebben wij ons vergist en kan je het terugbrengen en betaal je alleen de huurprijs.

Voordelen van het huren van een snowboard bij Down Town

  • Altijd nieuw materiaal, wij verkopen al onze verhuurboards, dus je hoeft niet bang te zijn een board van 3 jaar oud mee te krijgen.
  • Goed advies. Je krijgt hetzelfde advies als een snowboardkoper, dus een passend board.
  • Geen wachtijden bij de verhuur op je vakantie.
  • Goed gewaxt en geslepen snowboards.
  • Ruime afhaal- en retourmogelijkheden.
  • Mogelijkheid tot huur-koop.