03-02-2024

Inpaklijst voor je snowboardtrip

Binnenkort richting de bergen? Dan is een goede inpaklijst een fijne start. Hieronder vind je alle essentials voor jouw snowboardvakantie.

Snowboardkleding

Snowboard kleding inpakken

Snowboardmateriaal

Bescherming

  • EHBO-kit
  • Zonnebrandcrème met hoge SPF
  • Lippenbalsem met UV-bescherming

Elektronica

  • Camera of smartphone voor foto's
  • Oplader en powerbank (kou kan batterijen sneller laten leeglopen)

Apres-snow

Handige Extra's

Deze zeker ook niet vergeten!

Helemaal compleet? Vergeet niet je vignet voor Oostenrijk, je pasoort en wintersportverzekering. Daarna is het tijd om op weg te gaan richting je favoriete gebied en heerlijk de berg af te glijden.

Heb je onmisbare aanvullingen of tips? Mail ze ons vooral door, dan kunnen wij de inpaklijst voor iedereen bijwerken, voor een nog beter voorbereidde vakantie!


Read all about it!

Check hieronder andere recente blog posts..

Schermafbeelding 2022-10-13 om 13.21.31

Binnenkort richting de bergen? Dan is een goede inpaklijst een fijne start. Hieronder vind je alle essentials voor jouw snowboardvakantie.

burton-kerst

In de Kerstvakantie is Down Town natuurlijk gewoon geopend. Met koopavond op de donderdag, maar even opletten, de Kerstdagen en op Nieuwjaarsdag zijn we gesloten!

snowboard-advies-op-afspraak

Vanaf nú is het mogelijk om een afspraak te plannen voor jouw snowboard advies in de winkel! Je kunt via de link hieronder kiezen voor advies over snowboards, bindingen, boots, helmen en goggles. Dan krijg je 100% tijd van Tom, Pieter of Giel.

Kom je schoen zetten!

Sinterklaas is in het land en je vanaf nu je schoen komen zetten bij Down Town! Snowboardschoen, skateschoen, of een skate, zet hem in onze schoenenkast en op 5 december is je schoentje gevuld door de Sint en zijn Pieten!

TryBeforeYouBuy_1080x1080_1

Voor je koopt een snowboard testen? Dat kan! Vrijwel al onze merken vind je terug op de snowboard testavonden! Test hier je nieuwe snowboard en bevalt het board goed, dan koop je hem in de shop. Het mooiste is, wij betalen je testkaartje!

dear-rider

Ter ere van alle sneeuwval hebben we donderdag 9 november een extra koopavond én filmavond met de docu Dear Rider op groot scherm in onze werkplaatsbar.

Winteropening!

Het winter seizoen is weer aangebroken, dus is er natuurlijk weer een jaarlijkse winteropening! Lees hieronder meer over verschillende acties, die je niet wil missen!