28-03-2024

Ontwerp het 2025 Down Town snowboard!

2 winters geleden lanceerden we ons eerste eigen snowboard, de Down Town Delta. Vuig zorgde voor de graphics en THE boardscompany perstte ons board. 2 jaar later is het tijd voor een nieuwe print en jij kan onze 2024/2025 editie ontwerpen!

We gaan voor een nieuwe versie van de Down Town Delta en er zijn een paar regels waar je je aan moet houden, maar verder staat ALLES je vrij om te ontwerpen. Uit alle inzendingen kiezen wij onze favoriet en de winnaar wint (uiteraard) zijn eigen ontworpen snowboard!

Vet! Meedoen? Dit zijn de regels?

  • Er is een template die je aan moet houden om de graphics aan te leveren, die vind je hier. Alle instructies die hierin gemeld worden dienen opgevolgd te worden.
  • Je design moet UITERLIJK op 30 april aangeleverd zijn.
  • Je design moet ingestuurd worden naar info@downtown.nl in .PDF formaat.
  • Door een design te delen, geef je ons toestemming om dit te gebruiken, zowel voor het ontwerp van een board als in promotie op social media en onze website.
Iedereen mag meedoen en wij van Down Town kiezen de winnaar. Over de uitslag kan niet gediscuseerd worden. Met de winnaar wordt contact opgenomen.


Read all about it!

Check hieronder andere recente blog posts..

oostfest

25 mei in Den Bosch is het tijd voor Oostfest. Alles wat je wil is terug, met meer skateboarden, meer muziek, graffiti, BBQ en terras bij Skatepark Oosterplas!

ontwerp-the-down-town-delta

2 winters geleden lanceerden we ons eerste eigen snowboard, de Down Town Delta. Vuig zorgde voor de graphics en THE boardscompany perstte ons board. 2 jaar later is het tijd voor een nieuwe print en jij kan die ontwerpen!

Schermafbeelding 2022-10-13 om 13.21.31

Binnenkort richting de bergen? Dan is een goede inpaklijst een fijne start. Hieronder vind je alle essentials voor jouw snowboardvakantie.

burton-kerst

In de Kerstvakantie is Down Town natuurlijk gewoon geopend. Met koopavond op de donderdag, maar even opletten, de Kerstdagen en op Nieuwjaarsdag zijn we gesloten!

snowboard-advies-op-afspraak

Vanaf nú is het mogelijk om een afspraak te plannen voor jouw snowboard advies in de winkel! Je kunt via de link hieronder kiezen voor advies over snowboards, bindingen, boots, helmen en goggles. Dan krijg je 100% tijd van Tom, Pieter of Giel.

Kom je schoen zetten!

Sinterklaas is in het land en je vanaf nu je schoen komen zetten bij Down Town! Snowboardschoen, skateschoen, of een skate, zet hem in onze schoenenkast en op 5 december is je schoentje gevuld door de Sint en zijn Pieten!