13-03-2024

Mega Extreme Super SALE Ultra 👾 22, 23 & 24 maart bij Down Town

Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart knallen we de SALE in als nooit tevoren. Met veel leveranciers knallen we kortingen van 30% tot 80% op een supergroot assortiment! We hebben het over snowboards, jassen, helmen, goggles, surfplanken, skateboards, kleding, bindingen en nog heel veel meer!


📅 22, 23 & 24 maart 💸
💥 Mega Extreme Super SALE Ultra! ⚡️

Samen met onze leveranciers rocken we een sale weekend als nooit te voren! Kortingen tot 80% 🤑

In het pand naast onze winkel scoor je de beste deals op de wintercollectie, samples, test snowboards, nieuwe boards, skateboards, SUPs, kleding, skates en meer!

▶️ Op de hooge blijven? https://www.instagram.com/megaextremesupersaleultra/

⏭ Early access scoren voor iedereen naar binnen mag? https://docs.google.com/.../1FAIpQLScH7KWv10V7o8.../viewform

Read all about it!

Check hieronder andere recente blog posts..

Mega Extreme Super SALE Ultra

De hardste snowboardsale van Europa vind je nú bij Down Town. We hebben al dikke kortingen op de producten, maar met de juiste code krijg je nog eens extra winkelwagenkorting BOVENOP de al lopende kortingen. Wees er snel bij, want op=op!

ontwerp-the-down-town-delta

2 winters geleden lanceerden we ons eerste eigen snowboard, de Down Town Delta. Vuig zorgde voor de graphics en THE boardscompany perstte ons board. 2 jaar later is het tijd voor een nieuwe print en jij kan die ontwerpen!

Schermafbeelding 2022-10-13 om 13.21.31

Binnenkort richting de bergen? Dan is een goede inpaklijst een fijne start. Hieronder vind je alle essentials voor jouw snowboardvakantie.

burton-kerst

In de Kerstvakantie is Down Town natuurlijk gewoon geopend. Met koopavond op de donderdag, maar even opletten, de Kerstdagen en op Nieuwjaarsdag zijn we gesloten!

snowboard-advies-op-afspraak

Vanaf nú is het mogelijk om een afspraak te plannen voor jouw snowboard advies in de winkel! Je kunt via de link hieronder kiezen voor advies over snowboards, bindingen, boots, helmen en goggles. Dan krijg je 100% tijd van Tom, Pieter of Giel.

Kom je schoen zetten!

Sinterklaas is in het land en je vanaf nu je schoen komen zetten bij Down Town! Snowboardschoen, skateschoen, of een skate, zet hem in onze schoenenkast en op 5 december is je schoentje gevuld door de Sint en zijn Pieten!

TryBeforeYouBuy_1080x1080_1

Voor je koopt een snowboard testen? Dat kan! Vrijwel al onze merken vind je terug op de snowboard testavonden! Test hier je nieuwe snowboard en bevalt het board goed, dan koop je hem in de shop. Het mooiste is, wij betalen je testkaartje!