19-11-2023

TryBeforeYouBuy_1080x1080_1

Try before you buy: snowboard testavonden

Op donderdagavonden kun je bij verschillende Snowworld locaties langs om snowboards te testen van merken als CapitaLib TechBurtonGnuJonesBataleon en Rome.

Goed voorbereid voor de dag komen? Kom eerst langs in de winkel, vraag wat tips van snowboards die bij jou passen en met dit lijstje in de hand kun je een avondje gaan testen. Voor €24,50 kun je 3 uur lang snowboards testen én als je na het testen terugkomt om een board te kopen, dan betalen wij je ticket voor Snowworld terug!

Alle info en data vind je hieronder:


Read all about it!

Check hieronder andere recente blog posts..

Schermafbeelding 2022-10-13 om 13.21.31

Binnenkort richting de bergen? Dan is een goede inpaklijst een fijne start. Hieronder vind je alle essentials voor jouw snowboardvakantie.

burton-kerst

In de Kerstvakantie is Down Town natuurlijk gewoon geopend. Met koopavond op de donderdag, maar even opletten, de Kerstdagen en op Nieuwjaarsdag zijn we gesloten!

snowboard-advies-op-afspraak

Vanaf nú is het mogelijk om een afspraak te plannen voor jouw snowboard advies in de winkel! Je kunt via de link hieronder kiezen voor advies over snowboards, bindingen, boots, helmen en goggles. Dan krijg je 100% tijd van Tom, Pieter of Giel.

Kom je schoen zetten!

Sinterklaas is in het land en je vanaf nu je schoen komen zetten bij Down Town! Snowboardschoen, skateschoen, of een skate, zet hem in onze schoenenkast en op 5 december is je schoentje gevuld door de Sint en zijn Pieten!

TryBeforeYouBuy_1080x1080_1

Voor je koopt een snowboard testen? Dat kan! Vrijwel al onze merken vind je terug op de snowboard testavonden! Test hier je nieuwe snowboard en bevalt het board goed, dan koop je hem in de shop. Het mooiste is, wij betalen je testkaartje!

dear-rider

Ter ere van alle sneeuwval hebben we donderdag 9 november een extra koopavond én filmavond met de docu Dear Rider op groot scherm in onze werkplaatsbar.

Winteropening!

Het winter seizoen is weer aangebroken, dus is er natuurlijk weer een jaarlijkse winteropening! Lees hieronder meer over verschillende acties, die je niet wil missen!