31-10-2023

dear-rider

Filmavond: Dear Rider

De sneeuw valt komende week met bakken uit de lucht in de alpen! De winter start en daarom hebben we a.s. donderdag 9 november een extra koopavond tot 8 uur, mét aansluitend de documentaire Dear Rider op groot scherm bij onze werkplaats bar!

Dear Rider is een docu over het leven van Jake Burton, waarschijnlijk de persoon met de meeste invloed op het snowboarden zoals we het nu kennen. In anderhalf uur zie je de start, zijn ideeën, successen, maar ook tegenslagen in Jake's leven. En hoe dit alles invloed heeft gehad op de snowboardwereld.

Kijken is gratis en de bar is uiteraard voor je geopend!

Alles op een rijtje
Wanneer: Donderdagavond 9 november aansluitend op de koopavond
Waar: Down Town, Graaf van Solmsweg 50G, 5222 BP Den Bosch
Wat: Dear Rider op groot scherm

Powered by:

BurtonRead all about it!

Check hieronder andere recente blog posts..

oostfest

25 mei in Den Bosch is het tijd voor Oostfest. Alles wat je wil is terug, met meer skateboarden, meer muziek, graffiti, BBQ en terras bij Skatepark Oosterplas!

ontwerp-the-down-town-delta

2 winters geleden lanceerden we ons eerste eigen snowboard, de Down Town Delta. Vuig zorgde voor de graphics en THE boardscompany perstte ons board. 2 jaar later is het tijd voor een nieuwe print en jij kan die ontwerpen!

Schermafbeelding 2022-10-13 om 13.21.31

Binnenkort richting de bergen? Dan is een goede inpaklijst een fijne start. Hieronder vind je alle essentials voor jouw snowboardvakantie.

burton-kerst

In de Kerstvakantie is Down Town natuurlijk gewoon geopend. Met koopavond op de donderdag, maar even opletten, de Kerstdagen en op Nieuwjaarsdag zijn we gesloten!

snowboard-advies-op-afspraak

Vanaf nú is het mogelijk om een afspraak te plannen voor jouw snowboard advies in de winkel! Je kunt via de link hieronder kiezen voor advies over snowboards, bindingen, boots, helmen en goggles. Dan krijg je 100% tijd van Tom, Pieter of Giel.

Kom je schoen zetten!

Sinterklaas is in het land en je vanaf nu je schoen komen zetten bij Down Town! Snowboardschoen, skateschoen, of een skate, zet hem in onze schoenenkast en op 5 december is je schoentje gevuld door de Sint en zijn Pieten!