31-10-2023

dear-rider

Filmavond: Dear Rider

De sneeuw valt komende week met bakken uit de lucht in de alpen! De winter start en daarom hebben we a.s. donderdag 9 november een extra koopavond tot 8 uur, mét aansluitend de documentaire Dear Rider op groot scherm bij onze werkplaats bar!

Dear Rider is een docu over het leven van Jake Burton, waarschijnlijk de persoon met de meeste invloed op het snowboarden zoals we het nu kennen. In anderhalf uur zie je de start, zijn ideeën, successen, maar ook tegenslagen in Jake's leven. En hoe dit alles invloed heeft gehad op de snowboardwereld.

Kijken is gratis en de bar is uiteraard voor je geopend!

Alles op een rijtje
Wanneer: Donderdagavond 9 november aansluitend op de koopavond
Waar: Down Town, Graaf van Solmsweg 50G, 5222 BP Den Bosch
Wat: Dear Rider op groot scherm

Powered by:

BurtonRead all about it!

Check hieronder andere recente blog posts..

snowboard-advies-op-afspraak

Vanaf nú is het mogelijk om een afspraak te plannen voor jouw snowboard advies in de winkel! Je kunt via de link hieronder kiezen voor advies over snowboards, bindingen, boots, helmen en goggles. Dan krijg je 100% tijd van Tom, Pieter of Giel.

Kom je schoen zetten!

Sinterklaas is in het land en je vanaf nu je schoen komen zetten bij Down Town! Snowboardschoen, skateschoen, of een skate, zet hem in onze schoenenkast en op 5 december is je schoentje gevuld door de Sint en zijn Pieten!

dear-rider

Ter ere van alle sneeuwval hebben we donderdag 9 november een extra koopavond én filmavond met de docu Dear Rider op groot scherm in onze werkplaatsbar.

Winteropening!

Het winter seizoen is weer aangebroken, dus is er natuurlijk weer een jaarlijkse winteropening! Lees hieronder meer over verschillende acties, die je niet wil missen!

griptape-workshop

Heb jij altijd al eens je eigen skateboard willen grippen? Op woensdag 6 september geven we bij Down Town een griptape workshop. Check alle info hier!

downtown-ter-overname

Wil jij doorgroeien met een van de oudste boardshop van Nederland? Dan is dit je kans! Down Town is ter overname, lees hier meer!

Socials__2023_social (4)

Met de zomer volop in onze gedachten lijkt een snowboard event ver weg. Think again, want de Snowworld Freestyle Summer Jam gaat op 15 juli weer plaatsvinden.